رفع ریجکتی ویزای آلمان

رفع ریجکتی ویزای آلمان

یکی از چالش های کسانی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، مسائل مربوط به رفع ریجکتی ویزای آلمان می باشد. ریجکتی ویزا می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، من جمله: عدم ارائه مدارک لازم، عدم اثبات تمکن مالی و عدم اطمینان بازگشت متقاضی به کشور مبدا. اگر تقاضای ویزای شما توسط سفارت آلمان رد شده است، می توانید با ارائه مدارک و توضیحات کافی، نسبت به رفع ریجکتی ویزای خود اقدام کنید. ما در این بخش به طور کامل به مسائلی چون نحوه اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان و مدت زمان رفع ریجکتی ویزای آلمان بررسی می کنیم پس تا انتها همراه ما باشید.

 

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

دلایل رایج برای ریجکتی ویزای آلمان

درخواست‌های ویزای شنگن آلمان و مدارک موردنیاز آن، توسط افسران کنسولگری یا سفارتخانه این کشور تحت بررسی دقیق قرار می‌گیرند. سپس افسران این سفارتخانه، مصاحبه متقاضیان را موردبررسی قرار می‌دهند و درنهایت در خصوص صدور ویزا یا رد آن تصمیم می‌گیرند. بنابراین پذیرش یا ریجکتی ویزای آلمان به این بستگی دارد که درخواست متقاضی تا چه اندازه قابل‌پذیرش بوده باشد. در صورت ریجکت شدن درخواست، متقاضی می‌تواند برای رفع ریجکتی ویزای آلمان اقدام نماید. رایج‌ترین دلایل برای ریجکتی ویزای آلمان عبارتند از:

عدم اثبات اهداف سفر به آلمان

این موضوع بدان معنی است که متقاضی نتوانسته است افسران ویزا را در مورد دلایل سفر خود به آلمان متقاعد کند. عدم اثبات هدف متقاضی از سفر به آلمان، شامل موارد زیر می‌باشد:

  • عدم ارسال تمام مدارک موردنیاز
  •  عدم‌تأیید هدف متقاضی از سفر به آلمان در اسناد ارسال‌شده
  • عدم اثبات روابط خانوادگی در صورت درخواست برای ملاقات اعضای خانواده مقیم در آلمان
  • عدم ارسال بلیت رفت‌وبرگشت و رزرو هتل یا لغو آن‌ها در طول مدت بررسی مدارک توسط سفارتخانه آلمان
  • عدم مطابقت زمان اقامت آلمان با زمانی که در مرخصی شغلی یا تحصیلی درج شده است.

دلایل رایج برای ریجکتی ویزای کشور آلمان

ارسال اسناد نادرست توسط متقاضی

در صورت ارسال مدارک نادرست یا جعلی، درخواست ویزای آلمان بلافاصله رد خواهد شد. اما گاهی مدارک ارائه‌شده توسط متقاضی درست است و افسران سفارت این کشور ادعایی مبنی بر ارائه مدارک جعلی دارند. در این صورت متقاضی می‌تواند برای رفع ریجکتی ویزای آلمان درخواست تجدید نظر نماید و دلایل خود را توضیح دهد.

عدم اثبات تمکن مالی

سفارت کشور آلمان از افرادی که درخواست ویزای این کشور را دارند، انتظار دارد که بودجه لازم برای اقامت و بازگشت خود را داشته باشند. در صورتی ‌که متقاضی نتواند اثبات کند که منابع مالی کافی برای این موارد در اختیار دارد، با ریجکتی ویزای آلمان روبه‌رو خواهد شد. به‌ عنوان ‌مثال، فردی را در نظر بگیرید که برای ویزای تحصیلی آلمان درخواست می‌دهد و قصد تحصیل در یکی از دانشگاه‌های آلمان را دارد. این فرد باید ثابت کند که حداقل ۸۵۳ یورو در ماه برای مدت اقامت خود تمکن مالی دارد.

عدم ارائه بیمه سلامت مسافرتی

یکی از مهم‌ترین بخش‌های درخواست ویزای آلمان، ارائه بیمه درمانی مناسب سفر است. بدین منظور متقاضی باید بیمه درمانی مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰ هزار یورو برای هر نفر ارائه دهد. این بیمه شامل کل مدت اقامت در آلمان، حمل‌ونقل و بازگشت به کشور می‌باشد. بیمه مسافرتی باید هر گونه هزینه‌های پزشکی غیرمنتظره در همه کشورهای منطقه شنگن را پوشش دهد.

عدم ارائه دعوت‌نامه

برخی افراد برای ملاقات شخصی که مقیم کشور آلمان می‌باشد، قصد سفر به این کشور را داشته دارند. این افراد باید یک دعوت‌نامه از طرف این شخص دریافت کنند. این دعوت‌نامه توضیح می‌دهد که مسئولیت شخص متقاضی به عهده او می‌باشد. همچنین اطلاعات شخصی میزبان و متقاضی باید در این دعوت‌نامه ذکر شده باشد. علاوه بر آن متقاضی باید دلایل سفر خود را در نامه‌ای تحت عنوان نامه پوششی یا Cover Letter بنویسد و توضیح دهد. در صورتی‌ که اطلاعات دعوت‌نامه و Cover Letter کافی نباشند، ممکن است باعث ریجکتی ویزای آلمان شود. در صورت رخ دادن این اتفاق، متقاضیان می‌توانند با ارائه مجدد یک دعوت‌نامه وCover Letter مناسب به سفارت، درخواست تجدیدنظر دهند و برای خصوص رفع ریجکتی ویزای آلمان اقدام نمایند.

دلایل رایج برای ریجکتی ویزای آلمان

حضور متقاضی در کشورهای منطقه شنگن به مدت ۹۰ روز در ۶ ماه گذشته

دارندگان ویزای شنگن اجازه ندارند بیشتر از ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه در کشورهای این منطقه اقامت داشته باشند. بنابراین اگر متقاضی در ۱۸۰ روز گذشته به مدت ۹۰ روز در یکی از کشورهای منطقه شنگن اقامت داشته باشد، ویزای دیگری به او تعلق نخواهد گرفت.

وجود هشدار امنیتی در سیستم اطلاعات شنگن

سیستم اطلاعات شنگن (SIS)، نوعی سیستم به اشتراک‌گذاری اطلاعات در اروپا برای مدیریت امنیتی کشورهای این منطقه می‌باشد. این سیستم به مقامات پلیس یا افسران مهاجرت در گذرگاه‌های مرزی کشورهای حوزه شنگن، این امکان را می‌دهد تا هشدارهایی را درباره افراد تحت تعقیب یا گمشده و همچنین اشیا، منتشر نمایند. این هشدار اشخاص را به‌عنوان تهدیدی برای سیاست عمومی، امنیت داخلی یا سلامت جامعه در نظر می‌گیرد. بنابراین در صورتی‌ که هشداری در سیستم اطلاعات شنگن ثبت‌شده باشد، متقاضی با ریجکتی ویزای آلمان روبه‌رو خواهد شد.

عدم اثبات ترک کشور آلمان پس از انقضای ویزا

متقاضیان در هنگام درخواست ویزای آلمان، باید مدارکی را ارائه دهند که ثابت کنند پس از پایان اعتبار ویزا، منطقه شنگن را ترک خواهند کرد. گاهی این تصور برای کارمندان و افسران سفارت آلمان به وجود می‌آید که متقاضی قصد اقامت غیرقانونی پس از تاریخ اعتبار ویزا، در این کشور دارد؛ این امر باعث ریجکتی ویزای آلمان خواهد شد. بنابراین در صورت به وجود آمدن این مسئله جهت رفع ریجکتی ویزای آلمان، متقاضیان باید مدارک لازم را ارائه دهند. این مدارک عبارتنداز:

  • ارائه قرارداد کاری در داخل ایران با مدت‌زمان مشخص و دارای اعتبار
  • ارائه مدارکی در خصوص داشتن روابط و تعهدات خانوادگی در داخل ایران
  • اثبات تمکن مالی
  • ارائه مدارکی در خصوص عدم‌تغییر در وضعیت شخصی متقاضی قبل از درخواست ویزا

ارائه پاسپورت نامعتبر

پاسپورت متقاضیان سفر به آلمان زمانی که برای ویزای این کشور درخواست می‌دهند، باید حداقل به مدت ۶ ماه از زمان ورود به این کشور اعتبار داشته باشد. پاسپورت همچنین باید حداقل دو صفحه خالی داشته‌باشد تا سفارت این کشور بتواند ویزا را در آن قرار دهد.

در صورتی ‌که پاسپورت متقاضیان این شرایط را نداشته باشد، با ریجکتی ویزای آلمان مواجه خواهند شد. علاوه بر این، در صورت وجود هرگونه آسیب در پاسپورت ازجمله پاره شدن یا از بین رفتن صفحات آن، افسران سفارت این کشور ویزای متقاضی را ریجکت خواهند کرد. بنابراین در صورت وجود این مشکل، شما می‌توانید با ارائه پاسپورت جدید مجددا درخواست دهید و برای رفع ریجکتی ویزای آلمان اقدام نمایید.

دلایل متعددی برای ریجکتی ویزای آلمان وجود دارد. موارد ذکرشده صرفا رایج‌ترین دلایلی هستند که سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های آلمان در مورد امتناع از صدور ویزا ارائه می‌دهند. بنابراین ممکن است دلایل دیگری نیز برای این موضوع وجود داشته‌باشند که در لیست بالا به آنها اشاره نشده باشد.

درخواست تجدیدنظر برای رفع ریجکتی ویزای آلمان

متقاضیان می‌توانند پس از اطلاع از دلیل ریجکتی ویزای آلمان، نامه‌ای در خصوص درخواست تجدیدنظر از طریق پست، فکس یا ایمیل به آدرس visastellenleiter@stpe.diplo.de ارسال نمایند. در این صورت، مدارک یک ‌بار دیگر توسط افسر مستقل بررسی خواهند شد.
در صورت درخواست تجدیدنظر، روند جدید بررسی اسناد ممکن است چند ماه به طول بی‌انجامد. شما همچنین می‌توانید برای تسریع در بررسی مدارک، درخواست جدیدی را ارائه کنید.
این موضوع را در نظر داشته باشید که در صورت ریجکت درخواست جدید، امکان درخواست تجدیدنظر نیز وجود نخواهد داشت.

درخواست تجدیدنظر برای رفع ریجکتی ویزای کشور آلمان

نکات مهم در خصوص ارسال درخواست تجدیدنظر

از مهم‌ترین نکاتی که باید در رفع ریجکتی ویزای آلمان مدنظر قرار دهید، امضا و زبان نگارش نامه درخواست است. این نامه درخواست باید به زبان آلمانی نوشته‌شده باشد و به دست خودتان امضا شود. همچنین برخی افراد درخواست تجدیدنظر خود را از طریق ایمیل ارسال می‌نمایند. در این صورت، وجود یک کپی از نامه امضاشده به دست خودتان در ضمیمه آن الزامی می‌باشد. در صورتی ‌که شخص دیگری بخواهد درخواست تجدیدنظر کند، وکالت‌نامه رسمی باید ضمیمه درخواست شود.
در نامه درخواست تجدیدنظر بهتر است اطلاعات شخصی از قبیل نام و شماره پرونده و همچنین اطلاعات تماس شامل موارد زیر درج شوند:

⦁ شماره تلفن ثابت

⦁ شماره تلفن همراه

⦁ فکس

⦁ ایمیل

⦁ آدرس کامل پستی

نحوه نوشتن درخواست تجدیدنظر

پس از اطلاع از دلایل رد درخواست، برای رفع ریجکتی ویزای آلمان اسناد ناقص را جمع‌آوری و ضمیمه نامه تجدیدنظر نمایید. نامه را با درج تاریخ و به‌صورت رسمی بنویسید و به زبان آلمانی ترجمه کنید. همچنین تاریخ ریجکتی ویزای آلمان و دلایل آن را بنویسید. در صورتی‌ که اشتباه از طرف شما رخ داده، بهتر است این موضوع را نیز در نامه ذکر کنید.
تمام اسنادی که هدف سفر را اثبات می‌نمایند، جمع‌آوری و ضمیمه نامه کنید. در نهایت تمام مشخصات شخصی خود را که شامل نام کامل، نام خانوادگی، آدرس ایمیل، شماره پاسپورت، شماره تلفن و امضا است، در نامه اضافه نمایید.

سعی کنید به این نکته نیز توجه داشته باشید که نامه بیش ‌از حد طولانی یا کوتاه نباشد. به‌ عبارت ‌دیگر، بیشتر از دو صفحه یا کمتر از یک صفحه ننویسید. به ‌طور کلی تنها دلایل و اطلاعاتی را که فکر می‌کنید مهم هستند را در نامه درج کنید.
پس از نوشتن نامه درخواست رفع ریجکتی ویزای آلمان بهتر است تمام مدارک پشتیبان را به نامه تجدیدنظر پیوست نمایید. این مدارک شامل Cover Letter، بلیت پرواز (همراه با تاریخی که زمان برگشت به کشور را مشخص می‌کند) و رزرو هتل می‌باشد.

ارسال نامه تجدیدنظر

شما برای ارسال نامه همان ‌طور که ذکر شد، می‌توانید از ایمیل یا فکس نیز استفاده نمایید. با این‌ حال بهتر است برای اطمینان، شخصا به سفارت کشور آلمان مراجعه کنید. سپس نامه را به مقامات سفارتخانه ارائه نمایید.

پس از ارسال درخواست تجدیدنظر چه مدت طول می‌کشد تا ویزا صادر شود؟

در رفع ریجکتی ویزای آلمان توجه نمایید که فرایند درخواست ویزا، زمان پردازش مشخصی ندارد. به ‌عبارت ‌دیگر مدت‌ زمانی که برای درخواست ویزا طول می‌کشد، می‌تواند متفاوت باشد. این زمان به ‌طور نرمال حدود چهار هفته می‌باشد. با این‌ حال، در برخی از موارد ممکن است تا ۸ هفته و حتی بیشتر نیز زمان ببرد.
پس از تأیید درخواست تجدیدنظر، ویزا باید توسط مقامات ذیصلاح صادر شود. این موضوع زیاد طول نخواهد کشید. چراکه مقامات آلمان موظف‌ هستند تا ویزای شما را پس از موفقیت‌آمیز شدن درخواست تجدیدنظر، بلافاصله صادر کنند. صدور ویزا ظرف ۴ تا ۷ روز کاری پس از زمان رسیدگی به درخواست تجدیدنظر، صادر خواهد شد.

به ‌طور کلی پس از ارسال درخواست تجدیدنظر، احتمال صدور مجدد ویزا بسیار زیاد است. در بیشتر موارد ویزای آلمان به دلیل مدارک نادرست یا اشتباهات کوچکی که در فرم درخواست رخ می‌دهند، ریجکت خواهد شد. در صورت اصلاح این اشتباهات و تکمیل مدارک موردنیاز مطابق با درخواست سفارت، دلیلی برای ریجکتی ویزای آلمان وجود ندارد. به‌ عبارت ‌دیگر اگر بتوانید ثابت کنید که واجد شرایط هستید و تمام شرایط لازم برای دریافت ویزای آلمان را دارید، دلیلی وجود ندارد که افسران سفارت درخواست ویزای شما را رد کنند.

دلایل عدم پذیرش درخواست تجدیدنظر برای ویزا

این موضوع را در نظر داشته باشید که احتمال رفع ریجکتی ویزای آلمان و دریافت ویزای مجدد، با وجود مسائل زیر به میزان قابل‌توجهی کاهش خواهد یافت:

⦁ دروغ گفتن در طول مصاحبه

⦁ مخفی کردن سابقه کیفری

⦁ ایجاد صورتحساب‌های جعلی بانکی

بنابراین توصیه می‌شود در طول اولین درخواست و مصاحبه، به تمام سؤالات صادقانه پاسخ دهید و اسناد واقعی ارائه دهید.

پیشنهاد می شود مقاله ویزای کار آلمان را نیز مطالعه بفرمایید.

اگر سفر شما قریب‌الوقوع است چه باید کرد؟

مهم‌ترین نکته‌ای که در مورد درخواست تجدیدنظر برای رفع ریجکتی ویزای آلمان باید در نظر بگیرید، این است که بررسی این درخواست ممکن است مدتی طول بکشد. بنابراین اگر سفر شما قریب‌الوقوع است، بهترین گزینه ارائه درخواست مجدد برای ویزا می‌باشد. با این ‌حال، هنگام انجام این کار، اطمینان حاصل کنید که هر گونه اشتباهی را که در نامه رد ویزای شما ذکرشده است، تصحیح کنید. این موضوع را نیز به یاد داشته‌باشید که افسران سفارت از قبل می‌دانند که درخواست قبلی شما رد شده است. به همین دلیل احتمالا در ابتدا اشتباهات مشابه را بررسی خواهند کرد. بنابراین مطمئن شوید که درخواست ویزای دوم شما ۱۰۰ درصد صحیح است و مطابق با شرایط دقیق ویزای آلمان می‌باشد.

اگر سفر شما قریب‌الوقوع است چه باید کرد؟

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

جمهوری فدرال آلمان کشوری پیشرفته در زمینه های علمی و اقتصادی در اروپا می باشد که با کشور هایی مانند دانمارک، لهستان، اتریش، سوئیس، بلژیک و هلند همسایه است. کشور آلمان یکی از مهاجرپذیرترین کشور های دنیا می باشد و هر سال از تمام کشورهای مختلف جهان برای مهاجرت به این کشور اقدام می کنند.

سخن آخر

برخی افراد در فرآیند اخذ ویزای آلمان با رد شدن درخواستشان روبه‌رو می‌شوند. به ‌طور کلی اگر فکر می‌کنید که دلیل ریجکتی، اشتباهی از طرف افسران مهاجرتی این کشور بوده است، می‌توانید برای رفع ریجکتی ویزای آلمان اقدام نمایید. این امر با نوشتن یک نامه تجدیدنظر و اعتراض نسبت به این تصمیم، امکان‌پذیر است. اما اگر دلیل این تصمیم را معتبر می‌دانید (به این معنی که اشتباه از طرف شما بوده است) باید مشکلات را برطرف کنید و مجددا درخواست دهید. ما در این بخش به دلایل، نحوه اعتراض و مدت زمان رفع ریجکتی ویزای آلمان پرداختیم، اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
درصورتی که درخواست ویزای آلمان ریجکت شود میتوان برای رفع آن دوباره اقدام کرد؟
بله، در صورتی که درخواست ویزای شما توسط افسران کنسولگری سفارت آلمان ریجکت شود میتوانید برای رفع ریجکتی آن اقدام کنید.
دلایلی که باعث ریجکت شدن درخواست ویزای آلمان میشوند چیست؟
از رایج ترین دلایل ریجکت شدن درخواست ویزا میتوان به: عدم اثبات هدف خود برای سفر به آلمان ارسال اسناد ناقص عدم اثبات تمکن مالی عدم ارائه بیمه سلامت مسافرتی نداشتن دعوتنامه داشتن ویزاهای ۹۰ روزه داشتن هشدار امنیتی در اطلاعات شنگن عدم اثبات ترک آلمان بعد از انقضای ویزا ارائه پاسپورت نامعتبر
چگونه میتوان ثابت کرد که پس از انقضای ویزای آلمان کشور را ترک میکنیم؟
برای این منظور از راه های مختلفی میتوان بازگشت خود را ثابت کرد بطور مثال قرارداد کاری داخل ایران، اثبات تمکن مالی ، مدارکی که روابط و تعهدات خانوادگی را اثبات کند و ارائه مدارکی که نشان دهد وضعیت متقاضی ثبل از درخواست ویزا تغییری نکرده .
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای
Call Now Button