هرمس اپلای / مهاجرت کاری / مهاجرت از طریق استارتاپ و شرایط اخذ آن
مهاجرت از طریق استارتاپ موضوعی است که دراین مقاله به آن پرداخته ایم. امروزه بسیاری از کشورهای جهان برای پیشرفت، توسعه و رقابت با کشورهای دیگر به دنبال افراد بااستعداد در زمینههای گوناگونی هستند تا این افراد بتوانند با عملی کردن ایدههای خود، شرکتهای نوپا یا همان استارتاپها را راهاندازی و از این طریق به پیشرفت و توسعه کشور نیز کمک کنند. این امر مهاجرت از طریق استارتاپ را در بیشتر کشورها افزایش داده است.
از طرفی علل گوناگونی از جمله مشکلات اقتصادی، عدم وجود فضای مناسب برای عملی کردن ایدههای نو در کشورهای جهان سوم و یا حتی اشتیاق برای حضور در عرصههای بینالمللی باعث شده است که سالانه تعداد زیادی از بنیانگذاران استارتآپها تصمیم بگیرند به کشورهای دیگری مهاجرت کنند.
ما در ادامه ضمن معرفی استارتآپ، به مزایای مهاجرت از طریق استارتاپ، بهترین کشورها برای مهاجرت از این طریق و شرایط پذیرش هرکدام از آنها اشاره میکنیم؛ پس تا انتها همراه ما باشید.
لازم است بدانید مهاجرت از طریق استارتاپ نهتنها هزینههای عملیاتی را کاهش میدهد، بلکه نیاز به نگهداری سرور را نیز از بین میبرد. این کار کارکنان را آزاد میکند تا روی کارهایی که به نتیجه نهایی کمک میکنند تمرکز داشته باشند. کسبوکارهایی که به سمت کارآفرینی حرکت میکنند، چابکتر و مؤثرتر هستند؛ زیرا میتوانند زیرساختهای فناوری اطلاعات را برحسب تقاضا مقیاسبندی کنند.
استارتآپ یا استارتاپ شرکت یا پروژهای است که توسط یک کارآفرین برای جستجو، توسعه و اعتبارسنجی یک مدل تجاری مقیاسپذیر انجام میشود. درحالیکه کارآفرینی به همه مشاغل جدید، از جمله مشاغل آزاد و مشاغلی که هرگز قصد ثبتنام ندارند، اشاره دارد.
استارتآپها به مشاغل جدیدی اطلاق میشود که قصد دارند فراتر از بنیانگذاران انفرادی رشد کنند. در ابتدا، استارتآپها با عدم قطعیت زیاد مواجه میشوند و میزان شکست بالایی دارند، اما تعداد کمی از آنها موفق و تأثیرگذار هستند. پس اگر شما یک کارآفرین با یک ایده تجاری نوآورانه هستید، ممکن است واجد شرایط مهاجرت از طریق استارتاپ به کشورهای مختلف باشید.
استارتآپها شرکتهای کوچک هستند. آنها معمولاً توسط بنیانگذاران (از چند نفر تا یک سرمایهگذار انحصاری) تأمین مالی میشوند و محصولی را ارائه میدهند که یا در بازار وجود ندارد، عرضه کم است یا فقط به روشی پایین ارائه میشود.
در مراحل اولیه زندگی یک استارتآپ، هزینهها بهطورکلی از درآمد بیشتر میشود؛ زیرا استارتآپها تمایل دارند که درآمدشان را بهشدت کاهش دهند؛ به همین دلیل، تأمین مالی اغلب از طریق مواردی مانند وامهای بانکی یا وام از اتحادیههای اعتباری حاصل میشود. برای گزینههای بیشتر، استارتآپها میتوانند بودجه حمایت شده از سوی دولت و همچنین بودجه از انکوباتورها (که میتوانند هم سرمایه و هم مربیگری را ارائه دهند) دریافت کنند.
اگر در شرایط سختی قرار داشته باشید، استارتآپها ممکن است درخواست وام از دوستان یا خانواده خود را در نظر بگیرند. سرمایهگذاری خطرپذیر گزینهای برای آن دسته از استارتآپهایی است که قادر به اثبات پتانسیل خود هستند. با سرمایهگذاری خطرپذیر، سرمایه با مالکیت جزئی شرکت مبادله میشود.
مهاجرت از این طریق همراه با خود مزایایی دارد که در ادامه به معرفی چند نمونه از مهمترین آنها میپردازیم.
هزینهها عامل مهمی در راهاندازی یک کسبوکار هستند. اگرچه عملیات جابهجایی ممکن است دورنمای دلهرهآوری به نظر برسد، اما میتواند مزایایی را برای شما به همراه داشته باشد. بسته به کشوری که برای کار یا تولید انتخاب میکنید، ممکن است به هزینههای کمتر نیروی کار و هزینههای عمومی عملیاتی مانند اداره یک محل دسترسی داشته باشید. در برخی موارد، میتواند یک حرکت بحثبرانگیز باشد. بااینحال، مزایایی برای افراد محلی در مشاغل و بازگشت پول به اقتصاد وجود دارد.
با مهاجرت از طریق استارتاپ، امکان افزایش و کاهش مقیاس منابع در صورت نیاز وجود دارد. بهعنوانمثال، اگر در حال اجرای تبلیغات هستید، انتظار دارید ترافیک وبسایت شما افزایش یابد. میتوانید منابع را افزایش دهید تا تقاضای افزایشیافته را برآورده کنید؛ بنابراین وبسایت شما خراب نمیشود. میتوانید پس از پایان تبلیغ، آن را کاهش دهید. این بدان معناست که شما مجبور نخواهید بود برای منابع استفاده نشده پولی بپردازید.
استارتآپها به دنبال عرضه محصولات جدید در سریعترین زمان ممکن به بازار هستند تا بفهمند که آیا این محصولات قابل دوام هستند یا خیر. مهاجرت از طریق استارتاپ به شما اجازه میدهد تا محصولات و خدمات خود را بسیار سریعتر عرضه کنید؛ بنابراین شما میتوانید برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود حرکت کنید. در نهایت، شما یک مدل کسبوکار را پیدا خواهید کرد که کارآمد باشد.
کشورهایی در سرتاسر جهان وجود دارند که تلاش میکنند بهترین مکان برای تجارت باشند. طبق گزارش Business Insider، نیوزلند و سنگاپور برخی از بهترین مکانهایی هستند که در فهرست «سهولت انجام تجارت» مشخص شدهاند. هنگامی که به دنبال راهاندازی کسبوکار خود در خارج از کشور هستید، باید به چند نکته توجه کنید، از جمله:
کشورهایی که در این زمینهها مطلوب هستند، روند را برای هرکسی که به دنبال مهاجرت از طریق استارتاپ در کشور است، آسانتر میکند. آنها سطوح پایینی از بوروکراسی دارند و برای کمک به موفقیت اقتصاد خود در بازار خارجی، نوآوری را تشویق میکنند.
یکی دیگر از مزایای راهاندازی کسبوکار در خارج از کشور، امکان استفاده از بازارهای کمتر اشباع شده است. صنعت فعلی شما ممکن است در خاک خانگی بسیار رقابتی باشد. بااینحال، اگر به بازارهای یکسان در کشورهای مختلف نگاه کنید، ممکن است یک گشایش عملاً دستنخورده پیدا کنید. این فرصتها به این معناست که شما میتوانید به طور بالقوه خود را به روی سناریوی «ماهی بزرگ در یک حوض کوچک» باز کنید تا زمانی که شرکتهای دیگر به آن دست یابند.
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت از طریق ویزای استارتآپ، باید:
یک کسبوکار واجد شرایط داشته باشید. (کسبوکار واجد شرایط به این معنی است که شما کسبوکاری ایجاد کردهاید که شرایط زیر را داشته باشد)
هر متقاضی ۱۰٪ یا بیشتر از حقوق را مرتبط با تمام سهام شرکت موجود در آن زمان را داشته باشد (حداکثر ۵ نفر میتوانند بهعنوان مالک درخواست دهند)
متقاضیان و سازمان تعیین شده به طور مشترک بیش از ۵۰ درصد از کل حقوق رأی مربوط به تمام سهام شرکت را که در آن زمان موجود است، در اختیار داشته باشند.
در زمان دریافت اقامت دائم:
شما باید مدیریت فعال و مستمر این تجارت را از داخل کشور ارائه دهید.
یک نامه پشتیبانی از یک سازمان تعیین شده دریافت کنید.
الزامات زبان را برآورده کنید.
پول کافی برای تسویهحساب داشته باشید.
توانایی برقراری ارتباط و کار به زبان انگلیسی به موفقیت کسبوکار شما در کشورهای دیگر کمک میکند. شما باید در یک آزمون زبان از یک آژانس تأیید شده شرکت کنید و نتایج را با درخواست خود وارد کنید، در غیر این صورت شرایط لازم برای مهاجرت از طریق استارتاپ را ندارید. شما باید حداقل سطح را در هر چهار زمینه به زبان انگلیسی داشته باشید.این چهار مهارت عبارتاند از:
اگر حداقل مهارتهای زبانی را ندارید، درخواست شما برای مهاجرت از طریق استارتاپ رد میشود.
شروع یک کسبوکار ممکن است یک فرایند هیجانانگیز باشد، اما هزینه دارد. هنگام تعیین هزینههای راهاندازی کسبوکار و مهاجرت از طریق استارتاپ، مهم است که واقعبین باشید. مواردی مانند فضای اداری، هزینههای قانونی، حقوق و دستمزد، کارتهای اعتباری تجاری و سایر هزینههای سازمانی واقعاً میتوانند زیاد شوند.
اگر سرمایهگذاری از یک صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر انجام شود، باید حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار سرمایهگذاری کنید. اگر سرمایهگذاری از طرف یک گروه سرمایهگذار مشخص شده باشد، باید حداقل ۷۵۰۰۰ دلار برای سرمایهگذاری داشته باشید.
درحالیکه هر نوع کسبوکاری نیازهای مالی خاص خود را دارد، کارشناسان نکاتی را ارائه میکنند که به شما کمک میکنند بفهمید چقدر پول نقد نیاز دارید. لازم است بدانید که یک کارآفرین در هنگام راهاندازی به هزینههای ثابت ششماهه نیاز دارد. یکی دیگر از جنبههای مهم برنامهریزی مالی یک استارتاپ، پیشبینی جریان نقدی کسبوکار است در صورت امکان، برای مهاجرت از طریق استارتاپ کسبوکاری را بدون وام شروع کنید.
هنگامی که هزینههای خود را تعیین کردید و جریان نقدی خود را پیشبینی کردید، باید نحوه پیگیری تأمین مالی را در نظر بگیرید. نحوه بهدستآوردن وجوه بر آینده کسبوکار شما در سالهای آینده تأثیر میگذارد. پساندازهای شخصی، وامهای خانواده و دوستان، وامهای دولتی و بانکی و کمکهای بلاعوض دولتی تنها چند منبع مالی بالقوه هستند.
کانادا را هدف قرار میدهد که نوآور هستند، میتوانند برای کاناداییها شغل ایجاد کنند ومیتوانند در مقیاس جهانی رقابت کنند. واجدین شرایط برای مهاجرت از طریق استارتاپ کانادا باید این مدارک را ارائه دهند:
کسبوکار واجد شرایط کشور کانادا را داشته باشند.
یک نامه پشتیبانی از یک سازمان تعیین شده دریافت کنند.
الزامات زبان را فراهم کنند.
پول کافی برای تسویهحسابهای لازم به همراه داشته باشند؛ زیرا دولت کانادا مهاجران را حمایت مالی نمیکند.
هنگام درخواست، باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد پس از ورود به کانادا، پولی برای حمایت از خود و افراد تحت تکفل خود دارید. شما نمیتوانید این پول را از دیگری قرض کنید.
مقدار مبلغ موردنیاز شما بستگی به تعداد خانواده شما دارد. هرسال این مبالغ را بهروزرسانی میشود.
تا جایی که ممکن است پول به همراه داشته باشید تا مهاجرت به کانادا و یافتن خانه آسانتر شود.
اگر شما یک سرمایهگذار خارجی هستید و میخواهید تشکیل شرکت آلمانی را در نظر بگیرید، طیف گسترده از انتخابها را دارید. اگر میخواهید بهعنوان یک کارآفرین خوداشتغالی کسبوکار راهاندازی کنید و مهاجرت از طریق استارتاپ را تجربه کنید باید برای اجازه اقامت بهمنظور خوداشتغالی درخواست دهید؛ علاوه بر چندین معیار کلی که برای دریافت این مجوز باید رعایت شود، باید شرایط زیر را نیز در نظر بگیرید:
آلمان از نظر توسعه اقتصادی کشور برتر اروپاست. این کشور دارای پول کلان و فرصتهای واقعی است، کشوری با چشمانداز برای استارتآپهای نوآور. جای تعجب نیست که هرسال برای مهاجرت از طریق استارتاپ محبوبیت بیشتری پیدا میکند. خوشبختانه، برای کارآفرینان فعال و دارای تفکر خلاق، یک برنامه ویزای استارتآپ به آلمان وجود دارد.
آلمان یکی از محبوبترین کشورهای اروپایی در بین کارآفرینانی است که قصد مهاجرت و توسعه استارتآپ دارند. کشور مترقی به دلیل وفاداری خود به بازرگانان و شرکتهای نوپا همچنان جذاب است. ۳۰ درصد از شرکتهای خارجی برای سرمایهگذاری به آلمان مهاجرت کردهاند.
در سالهای اخیر، اکوسیستم استارتآپ آلمان یک موتور واقعی در اقتصاد اروپا بوده است. برای جذب کارآفرینان فعال و پیشرو با ایدههای نوآورانه، ویزای استارتآپ آلمان معرفی شد. این یک سیستم مهاجرتی ساده است، با اخذ مجوز اقامت برای خود و کل خانواده که در آینده حق اخذ اقامت دائم و حتی تابعیت آلمان را میدهد.
کسانی برای مهاجرت از طریق استارتاپ به آلمان واجد شرایط هستند که ویژگیهای زیر را دارا باشند:
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
فرانسه، واقع در مرکز اروپا، یکی از تأثیرگذارترین و موفقترین کشورهای جهان است. بهعنوان یک دموکراسی پارلمانی، فرانسه کشوری بسیار توسعهیافته با سیستمهای قضایی و دادگاهی محترم، نرخ جرم پایین، مراقبتهای بهداشتی همگانی، سیستم آموزشی معتبر و میراثفرهنگی غنی است که به طور برجسته در جشنوارهها و نمایشگاههای متعدد این کشور به نمایش گذاشته شدهاند.
بنابراین فرانسه میتواند یک گزینة بسیار خوب برای مهاجرت از طریق استارتاپ باشد. واجدین شرایط برای مهاجرت از طریق استارتاپ به فرانسه باید مدارک زیر را ارائه کنند:
اگر توسط یک انکوباتور شریک فناوری فرانسوی انتخاب شده باشید، ممکن است واجد شرایط ویزای فناوری فرانسه برای بنیانگذاران باشید. سرمایهگذاران خارجی که مایل به اقامت در فرانسه و مهاجرت از طریق استارت آپ برای انجام یک سرمایه گذاری برنامه ریزی شده هستند باید معیارهای زیر را رعایت کنند:
آنها باید سرمایهگذاری مستقیمی داشته باشند، چه شخصاً یا از طریق شرکتی که تحت کنترل خود هستند و یا از طریق شرکتی که حداقل ۳۰ درصد سهام در آن دارند.
آنها باید در چهار سال پس از سرمایهگذاری، شغل ایجاد یا محافظت کنند یا متعهد به ایجاد یا محافظت از مشاغل باشند.
آنها باید حداقل ۳۰۰۰۰۰ یورو در داراییهای ثابت مشهود یا نامشهود سرمایه گذاری کنند یا متعهد به سرمایه گذاری باشند.
سرمایهگذاریهای مستقیم شامل سرمایهگذاریهای سرمایه سهام، سود سرمایهگذاری مجدد یا وام بین شرکتهای وابسته است؛ بنابراین سرمایهگذاریهای منحصراً مالی خارج از محدوده طرح هستند.
آمریکا یکی از بهترین کشورهای جهان برای راهاندازی یک کسبوکار جدید است. این کشور پیشرفته با تأمین رفاه و امتیازات مختلف برای بنیانگذاران کسبوکار مهاجرت از طریق استارتاپ را فراهم کرده است و از کسانی که تفکرات و ایدههای جدیدی دارند حمایت میکند.
بهعنوان یک خارجی که مقیم این کشور نیست به دنبال راهاندازی یک شرکت آمریکایی هستید، مراحل بیشتری نسبت به یک ساکن ایالات متحده باید طی کنید و اگر اشتباهی مرتکب شوید، نکات منفی بیشتری دارید. بهعنوانمثال، مسائل مالیات بر درآمد برای افراد غیر مقیمی که می خواهند درآمد خود را از ایالات متحده خارج کنند، بیشتر است.
اخذ ویزای کاری مناسب آمریکا و افتتاح حساب بانکی نیز از مشکلات شهروندان ایرانی است. هر کدام از این موضوعات بسیار پیچیده است. به طور خلاصه، شما نهتنها باید یک مدل کسب و کار قابل اجرا ایجاد کنید، بلکه باید آن را در چارچوب مالیاتی، قانونی و اقتصادی ایالات متحده انجام دهید.
بیشتر کسب و کارها برای رشد تلاش می کنند. این رشد برای سازمانهای مختلف معنای متفاوتی دارد. با این حال، برخی شامل برداشتن گام بعدی برای توزیع جهانی هستند. فرصتهای کمی برای کسبوکارهایی که به دنبال راهاندازی کسبوکار در خارج از کشور یا گسترش به بازار جدید خارج از کشور هستند، وجود دارد. در مرحله اول، این گزینه وجود دارد که محصولات یا خدمات خود را به کشورهای خارجی صادر کنید اما پایگاه خود را در دامنه محلی خود نگه دارید.
در مرحله دوم، شما می توانید انتخاب کنید که یک کسب و کار در قلمرو جدید راه اندازی کنید. اگر شما ایدهای برای راه اندازی کسب و کاری جدید دارید و می خواهید این ایده خود را عملی کنید، مهاجرت از طریق استارتآپ میتواند گزینه خوبی برای شما باشد؛ در صورتی که شرایط اخذ پذیرش در کشور مورد نظر خود را داشته باشید.
معمولاً کشورهای گوناگون شرایط مختلفی را برای بنیان گذاران استارتاپها تعریف کردهاند که شما می توانید با اطلاع دقیق از این ضوابط و شرایط زمینههای لازم را برای دسترسی به آنها فراهم کرده و یکی از واجدین شرایط برای گرفتن ویزا و پذیرش از این کشورها باشید. شما میتوانید با مهاجرت از طریق استارتآپ رؤیاهای خود را واقعی کنید و در عرصههای بینالمللی بدرخشید.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.