بدون دسته

استخدام پرستار خانگی در کانادا

یکی از پرتقاضاترین مشاغل در کانادا پرستار خانگی شخصی می باشد. شهرهای بزرگ کانادا نیاز مبرم به پرستار خانگی دارند زیرا با کمبود پرستار مواجه اند. طبق آمارهای موجود سال 2015، حدود 5 میلیون نفر از جمعیت 36 میلیونی کانادا (به عبارتی 14 درصد جمعیت این کشور) بالای سن 65 سال داشته اند. استخدام پرستار خانگی در کانادا به صورت تمام وقت و مداوم برای سالمندان یا معلولان می باشد. کانادا امروزه به جذب نیروهای متخصص و به خصوص نیروهای جوان روی آورده و یکی از کشورهایی است که تعداد زیادی مهاجر ایرانی جذب کرده است. بنابر تجربه ایرانیان شاخص خوبی برای دریافت اقامت کانادا دارند.

شرایط لازم برای استخدام پرستار خانگی در کانادا

شما برای ورود به کانادا به عنوان پرستار خانگی یا همان live-in caregiver ویزای کار به عنوان پرستار خانگی دریافت کنید. برای دریافت ویزا باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • مدرک تحصیلی معادل مدرک دیپلم دبیرستان در کانادا. باید بتوان مدرک ایران را معادل سازی کرد.
  • متقاضیان باید یکی از دو شرایط زیر را داشته باشند:
  1. یک دوره تمام وقت مربوط به زمینه کاری پرستار خانگی که حداقل بین 25 تا 30 ساعت در هفته می باشد که باید به مدت 6 ماه به طول بیانجامد.
  2. یک سال سابقه کاری پرستار خانگی برای دیگران که شش ماه از آن زیر نظر یک کارفرما مانند خانه سالمندان گذرانده باشید.
  • آشنایی به زبان انگلیسی و فرانسه داشته باشید که بدون کمک بتوانید ارتباط برقرار کنید. زبان متقاضی باید همان زبان رسمی محل زندگی کارفرمایش باشد. به طور کلی مدرک زبان آیلتس 5 یا CLB5 لازم است.
  • امضای قرارداد رسمی با کارفرما که توسط سازمان منابع انسانی کانادا یا همان ESDC مورد تایید قرار بگیرد.

نکات بعد از اخذ استخدام

با داشتن این شرایط می توانید برای ویزای پرستار خانگی اقدام کنید و پس از انجام مراحل آن ویزای موقت کار تحت عنوان پرستار خانگی را دریافت خواهید کرد که مدت زمان اعتبار آن معمولا یک ساله می باشد. با دریافت این ویزا نمی توانید خانواده خود را به همراه بیاورید مگر اینکه به افسر اداره مهاجرت ثابت کنید که تمکن مالی کافی برای تامین هزینه زندگی در کانادا برای اعضای خانواده را دارد.

اگر متقاضی پس از ورود  به کانادا همچنان برای کارفرمای قبلی خود کار کند می تواند قبل از باطل شدن ویزا درخواست تمدید ویزا را بدهد. ویزای پرستار خانگی به طور معمول تا سه سال تمدید می گردد. بعد از گذشت دو سال کار تمام وقت می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید. همچنین باید به عنوان پرستار سالمند یا کودک به مدت 3900 ساعت یا دو سال در طول 4 سال گذشته کار کرده باشید.

در نظر داشته باشید زمان پذیرش پرونده ها از چهار مارچ تا چهار ژوئن 2019 خواهد بود و خارج این تایم پرونده ای پذیرفته نخواهد شد.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *