مهاجرت کاری به استرالیا از صفر تا صد

مهاجرت کاری به استرالیا

اگر قصد مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت این کشور را دارید، بدون شک باید بدانید که مهاجرت کاری به استرالیا، یکی از متداول‌ترین شیوه‌های مهاجرتی به این کشور است. اساس این برنامه مهاجرتی بر پایه کسب امتیاز می‌باشد، یعنی شما زمانی می‌توانید موفق به اخذ ویزای کار استرالیا شوید و از طریق کار و تخصصان به این کشور مهاجرت کنید که حداقل امتیاز تعیین شده توسط دولت استرالیا که برابر 65 است را داشته باشد. 

به همین دلیل استفاده از این برنامه مهاجرتی بیش‌تر به مهاجرانی پیشنهاد می‌شود که مهارت و دانش منحصر به فردی دارند یا به حرفه‌ای مسلط هستند که آن حرفه در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا قرار دارد.

ما در این مقاله قرار شما را با صفر تا صد مهاجرت کاری به استرالیا در سال 2021 آشنا کنیم، پس اگر قصد مهاجرت به کشور استرالیا از طریق کار و تخصص را دارید، می خواهید با سیستم امتیاز بندی این برنامه مهاجرتی آشنا شوید، از چگونگی دریافت ویزای کاری و شرایط کار در استرالیا اطلاعات لازم را به دست آورید و همچنین مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2021 را بشناسید، با ما همراه باشید.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

استرالیا در یک نگاه

استرالیا در یک نگاه

قبل از مهاجرت به هر کشوری، لازم است که اطلاعاتی کلی در مورد آن کشور داشته باشید و به عبارتی دیگر در یک نگاه کلی اطلاعات جامعی از آن به دست آورید پس ما تصمیم گرفتیم ابتدا استرالیا را به طور کلی به شما معرفی کنیم تا به طور کلی با آب و هوا، موقعیت جغرافیایی، بهترین شهرها، سیستم آموزشی و همچنین قوی ترین صنعت استرالیا آشنا شوید.

استرالیا کشوری واقع در جنوب استوا، بین دو اقیانوس هند و آرام است که دارای آب و هوایی گرم و معتدل می‌باشد. البته با توجه به وسعت زیاد این کشور، هر نقطه از این کشور آب و هوای متفاوتی دارد که تا حد بسیار زیادی از جریانات اقیانوسی تاثیر می‌پذیرد.

به طور کلی در شمال این کشور فصل‌های بارانی و خشکی وجود دارد که نشان می‌دهد در این مناطق آب و هوای کاملا گرمسیری وجود دارد و در جنوب غربی آب و هوای مدیترانه‌ای و در جنوب شرقی آب و هوای اقیانوسی و نیمه گرمسیری وجود دارد. لازم به ذکر است که اکثر مناطق استرالیا دارای 4 فصل می‌باشند اما فصل‌ها در این کشور بر خلاف نیم‌کره شمالی کره‌زمین است و به عبارتی دیگر در استرالیا دسامبر تا فوریه تابستان، مارچ تا می پاییز، جون تا آگوست زمستان و سپتامبر تا نوامبر، بهار می‌باشد.

این کشور که ششمین کشور بزرگ دنیا است، از 3 منطقه زمانی متفاوت برخوردار است و پایتخت ملی آن، کانبرا نام دارد. جالب است بدانید که این کشور دارای 6 ایالت و دو قلمرو مختلف است که پایتخت قلمرو شمالی آن داروین نام دارد. اگر قصد مهاجرت به استرلیا را دارید بهتر است از کشور مقصد اطلاعات کامل به دست آورید لذا ما مقاله ی درباره ی کشور استرالیا را به همین منظور برایتان آماده کرده ایم. 

دو مورد از بهترین شهر‌های کشور استرالیا سیدنی و ملبورن هستند که سیدنی قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین شهر این کشور است که پایتخت ایالت نیوساث ولز می‌باشد. دومین شهر بزرگ استرالیا، ملبورن است که پایتخت ایالت ویکتوریا محسوب می‌شود. به طور کلی کشور استرالیا با دارا بودن جمعیتی برابر 5/25 میلیون نفر، کشوری با تنوع فرهنگی بالا است که به راحتی می‌توانید سبک‌های مختلفی از زندگی را در این کشور مشاهده کنید و از مهاجرت کاری به استرالیا نهایت لذت را ببرید.

نگاه کلی به استرالیا

جالب است بدانید که سیستم آموزشی هر ایالت در استرالیا قوانین مربوط به خود را دارد و از این رو هنگام انتخاب ایالتی که قصد مهاجرت به آن را دارید، باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید. در هر ایالت تعداد بسیار زیادی دانشگاه و مرکز آموزشی قرار دارد که تقریبا همه آن‌ها پذیرای دانشجویان خارجی هستند. لازم است بدانید که تعداد قابل توجهی از دانشگاه‌های استرالیایی در بین 20 دانشگاه برتر جهان قرار دارند.

یکی از صنعت‌های قوی این کشور که از رونق اقتصادی بسیار خوبی برخوردار می‌باشد، صنعت توریسم است چرا که هر ساله گردشگران بسیاری به واسطه دیدنی‌های جذاب استرالیا و عجایب طبیعی عصر امروز، به این کشور سفر می‌کنند، از این رو اگر در رشته گردشگری و سایر رشته‌های مرتبط به این صنعت تحصیل کرده‌اید، بازار کار استرالیا برای شما یکی از بهترین‌ها می‌باشد.

در این پادکست به صفر تا صد مهاجرت کاری به استرالیا می پردازیم. با ما همراه باشید

مهاجرت کاری به استرالیا در سال 2021

همانطور که گفته شد، یکی از متداول ترین شیوه‌های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت کاری است. چرا که این کشور از بازار کار خوبی برخوردار است و متقاضیانی که با استفاده از این شیوه مهاجرتی به استرالیا مهاجرت می‌کنند، در نهایت می‌توانند اقامت دائم استرالیا را به دست آورند. اگر اخذ اقامت دائم استرالیا برایتان اهمیت دارید بهتر است در ابتدا مقاله ی اقامت دائم استرالیا را مطالعه کنید تا از 0 تا 100 و بهترین روش آن مطلع شوید.

دولت استرالیا انواع مختلفی از ویزاهای کاری را ایجاد کرده‌است تا متقاضیان با توجه به شرایط و مدارکی که دارند بتوانند با استفاده از یکی از آن‌ها به واسطه کار و تخصص خود به این کشور مهاجرت کنند.

در واقع دولت استرالیا با استفاده از این برنامه مهاجرتی، بر کمبود نیروی کار موجود در این کشور غلبه می‌کند و از این رو، این برنامه مهاجرتی را بر پایه سیستم امتیاز بندی بنا کرده‌است تا افرادی که از مهارت‌ها و توانایی‌های بهتری برخوردار هستند بیش‌تر به این کشور وارد شوند. 

از آنجا که کشور استرالیا هر ساله تعداد مشخصی مهاجر در مشاغلی که در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور قرار دارند، می‌پذیرد لازم است که در مورد مشاغل مورد نیاز استرالیا، اطلاعات جامعی قبل از اقدام به مهاجرت از طریق کار به این کشور،  داشته باشید که ما در ادامه اطلاعات کلی در مورد مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2021 به شما ارائه می‌دهیم.

استرالیا 2021

چرا از طریق مهاجرت کاری به استرالیا مهاجرت کنیم؟

مهاجرت کاری به استرالیا

با توجه به شرایط اقتصادی و رفاهی کشور استرالیا، این کشور یکی از مقاصد محبوب و پر طرفدار مهاجران است. اما چرا بهترین روش مهاجرت به این کشور، مهاجرت کاری به استرالیا است؟

ما در اینجا مهم‌ترین و اصلی‌ترین دلایل مهاجرت از طریق کار به استرالیا را با شما در میان می‌گذاریم :

  • با استفاده از این برنامه مهاجرتی استرالیا، امکان اخذ اقامت دائم این کشور و در نهایت تابعیت استرالیا وجود دارد.

  • این برنامه مهاجرتی، در مقایسه با سایر برنامه‌های مهاجرتی بسیار مقرون به صرفه‌تر است.

  • با استفاده از مهاجرت کاری به استرالیا، امکان استفاده از مزایای شهروندی این کشور از بدو ورود به خاک استرالیا برای شما وجود دارد.

  • نرخ بیکاری در این کشور کم است و این به معنی این است که شما می‌توانید به سادگی در این کشور مشغول کار شوید و زندگی بسیار عالی برای خود بسازید.

ویزا کاری استرالیا

ویزا کاری استرالیا

دولت استرالیا برای اینکه بتواند مهاجران توانمند و با استعداد را به کشور خود جذب کند تا به کمبود نیرو کار ماهر خود غلبه کند، سیاست‌های مختلفی را در پیش گرفته‌است که یکی از آن‌ها ایجاد ساب کلس‌های مختلف برای ویزا کاری این کشور می‌باشد.

از آنجا که هر یک از ساب کلس‌های ویزا کاری استرالیا، دارای شرایط و امکانات به خصوصی هستند و متقاضیان باید با توجه به شرایط خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنند. ما در ادامه قصد داریم شما را با انواع این ساب کلس‌ها آشنا کنیم و اگر قصد دارید به طور تخصصی نحوه اخذ این ویزا را بدانید حتما مقاله ی ویزای کاری استرالیا را مطالعه کنید.

انواع ویزای کاری کشور استرالیا

انواع ویزای کاری کشور استرالیا

به طور کلی اگر قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارید، باید بدانید که ساب کلس‌ ها با توجه به نوع اقامت به طور کلی به دو گروه تقسیم می‌شوند:

  • ویزا‌های کاری استرالیا که دارای اقامت موقت هستند. (ساب کلس‌های 400، 476، 485 و 491)

  • ویزاهای کاری استرالیا که دارای اقامت دائم هستند. (ساب کلس‌های 186، 187، 189 و 190)

اولین قدم برای آشنایی با انواع ویزاهای کاری این کشور، این است که بدانید هر یک از آن‌ها مناسب چه گروه از افراد هستند.

شماره ساب کلس افرادی که امکان استفاده از آن را دارند.
ساب کلس 400 متخصصین و کارکنان ماهر
ساب کلس 476 افراد فارغ التحصیل شده از دانشگاه های خاص
ساب کلس 485 فارغ التحصیلان بین المللی در دانشگاه های استرالیا
ساب کلس 491 افرادی که قصد مهاجرت به مناطق کم جمعیت استرالیا را دارند و دارای اسپانسر هستند.
ساب کلس 186 افرادی که دارای اسپانسر شغلی در استرالیا هستند.
ساب کلس 187 *این ساب کلس به منظور حمایت کارفرمایان از کارکنان در مناطق کم جمعیت استرالیا ایجاد شده است.
ساب کلس 189 متخصصین و افراد ماهر
ساب کلس 190
متخصصین و افراد ماهر که دارای اسپانسر ایالتی هستند.

حال که قدم اول نسبت به شناخت انواع ویزا های کاری استرالیا را برداشتید، وقت آن رسیده که اطلاعات مهم در مورد آن ها را به دست آورید.

“اگر مایل به دریافت مشاوره و اطلاعات تخصصی در این حوزه می باشید، می توانید با شماره های درج شده در سایت هرمس تماس حاصل فرمایید تا با کارشناسان مربوطه در این زمینه صحبت کنید.”

                                     
آنلاین شرایطتونو بررسی کنید

انواع ویزای کاری کشور استرالیا

زیر گروه 400 ویزا استرالیا ( ساب کلس 400)

زیر گروه 400 ویزا استرالیا ( ساب کلس 400)

بدون شک اگر می‌خواهید به صورت بسیار تخصصی به مدت حداقل 3 ماه در استرالیا به کار بپردازید یا مشغول به کار شوید و فعالیتی انجام دهید که در مرکز توجه کشور استرالیا قرار دارد و یا از طرف یکی از سازمان‌های استرالیایی دعوت شده‌اید تا در فعالیتی اجتماعی و فرهنگی شرکت کنید، باید از ویزا ساب کلس 400 استرالیا استفاده کنید.

برای اینکه موفق به اخذ این ویزا شوید باید حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشید:

  • دارای دانش، مهارت یا تخصصی باشید و یا حتی تجربه ای داشته باشید که برای تجارت استرالیا مفید باشد.

  • حضور شما در استرالیا، به دلیل شرایط استثنایی باشد و حضورتان در این کشور اهمیت ملی داشته باشد.

  • برای شرکت در رویدادی توسط سازمانی واقع در کشور استرالیا، دعوت شده باشید.

اگر قصد اخذ ویزا کار زیر گروه 400 استرالیا را دارید، لازم است که به دولت استرالیا ثابت کنید:

  • پشتوانه مالی کافی دارید.

  • تنها در مدت زمانی کوتاهی در استرالیا حاضر می‌شوید.

  • مشغول به تحصیل در استرالیا برای اخذ مدرک رسمی نمی‌شوید.

  • به حضور فیزیکی شما در کشور استرالیا برای بازه زمانی مورد نظر، واقعا نیاز است.

زیر گروه 476 ویزا کاری استرالیا

زیر گروه 476 ویزا کاری استرالیا

 

این زیر گروه با هدف جذب افراد متخصص، ماهر و همچنین افراد با استعداد ایجاده شده است. به همین علت افرادی می‌توانند این ویزا را به دست آورند که از دانشگاه‌های خاص فارغ التحصیل شده باشند.

اداره مهاجرت کشور استرالیا، نام 36 دانشگاه‌ را به عنوان دانشگاه‌های خاص سراسر جهان منتشر کرده‌است که دو تا از آن‌ها در ایران قرار دارند و از این رو فارغ التحصیلان دو دانشگاه امیرکبیر و تهران می‌توانند نسبت به اخذ این ویزا اقدام نمایند. لازم به ذکر است که امکان اخذ این ساب کلس برای فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی بیش‌تر وجود دارد. بنابراین مهاجرت کاری به استرالیا مختص این افراد است.

اگر شرط اول برای دریافت این ویزا را دارید، تنها در صورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که:

  • سنتان کمتر از 31 سال باشد.

  • فارغ التحصیل رشته‌های مهندسی از این دو دانشگاه باشید.

  • حداکثر 2 سال از فارغ التحصیلی شما گذشته باشد.

با کسب این ویزا اجازه اقامت 18 ماهه در استرالیا به شما داده می‌شود و شما در طی این مدت می‌توانید به تحصیل و کار تمام وقت در این کشور بپردازید و سپس بعد از مهیا شدن شرایط لازم نسبت به اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام فرمایید.

زیر گروه 491 ویزا کاری استرالیا

زیر گروه 491 ویزا کاری استرالیا

بیش‌تر افرادی به سراغ اخذ ساب کلس 491 می‌روند که نتوانسته باشند امتیاز مورد نیاز ویزاهای کاری 189 و 190 را کسب کنند. اما چرا؟

به دلیل اینکه ویزا کاری ساب کلس 491 استرالیا، ویزایی با اقامت موقت برای مناطقی معین در کشور استرالیا است و افراد می‌توانند با دارا بودن 50 امتیاز، با توجه به مهارت‌ها و سوابقشان و دارا بودن یک اسپانسر در مناطق معین یا فردی از اقوامشان که در آن مناطق استرالیا زندگی کند، این ویزا را به دست آورند و سپس بعد از 3 سال زندگی و کار در ایالت تعیین شده نسبت به اخذ ویزایی با اقامت دائم مانند ویزا ساب کلس 191 اقدام فرمایند.

با کسب این ویزا شما می توانید به مدت 5 سال مهاجرت کاری به استرالیا را از آن خود کنید.

زیر گروه 189 ویزا کاری استرالیا

زیر گروه 189 ویزا کاری استرالیا

این زیر گروه، در اکثر موارد بهترین ساب کلس برای مهاجرت کاری به استرالیا محسوب می‌شود چرا که افرادی که موفق به اخذ ویزا کار زیر گروه 189 استرالیا می‌شوند از همان ابتدا در واقع اقامت دائم استرالیا را به دست آوردند.

اگر می‌خواهید با استفاده از این ویزا نسبت به مهاجرت کاری به استرالیا اقدام کنید لازم است حتما بدانید که ساب کلس 189، ویزایی مستقل محسوب می‌شود چرا که شما برای اخذ این ویزا بدون در نظر گرفتن امتیاز اسپانسر و کارفرما، نیاز به 65 امتیاز دارید و به عبارتی دیگر حداقل امتیاز تعیین شده را تنها با توجه به مهارت‌ها و توانایی‌های خود به دست آورید.

با کسب این ویزا از مزایای زیر بهرمند می‌شوید:

  • از بدو ورود به استرالیا، اقامت دائم این کشور را به دست می‌آورید.

  • شما و خانواده‌تان می‌توانید به صورت تمام وقت مشغول کار شوید.

  • شما و خانواده‌تان می‌توانید به تحصیل در استرالیا بپردازید و مدرک رسمی دریافت کنید.

  • بعد از مهیا شدن شرایط لازم، شما می‌توانید شهروندی استرالیا را دریافت نمایید.

  • این امکان برای شما فراهم می‌شود که اسپانسر سایر اعضای خانواده خود شوید.

  • ودیگر مزایا و نحوه اخذ این ویزا را میتوانید به طور کامل در مقاله ویزای 189 استرالیا مطالعه کنید.

زیر گروه 190 ویزا کاری استرالیا

زیر گروه 190 ویزا کاری استرالیا

برای استفاده از این ساب کلس لازم است که یک اسپانسر ایالتی داشته باشید تا با کسب حداقل 60 امتیاز با توجه به مهارت ها و سوابقتان بتوانید این ویزا را دریافت کنید. با دریافت این ویزا شما می توانید از خدمات درمانی و پزشکی استرالیا به طور رایگان استفاده نمایید و همچنین بدون هیچ گونه محدودیتی، در سراسر استرالیا زندگی کنید.

البته لازم به ذکر است که برای زندگی در هر جای استرالیا که می خواهید، شرط اخلاقی وجود دارد و آن هم زندگی به مدت 2 سال در ایالت فرد اسپانسر کننده می باشد. مزایای اخذ ویزای کاری ساب کلس 190 بسیار به ساب کلس 189 نزدیک است و از آنجا که شما کمی قبل با مزایای این زیر گروه آشنا شدید، مجددا آن ها را تکرار نمی کنیم. البته علاوه بر تمامی ساب کلس های گفته شده دو ساب کلس دیگر تحت عنوان ساب کلس 482 و 408 نیز وجود دارند.

ویزای کار استرالیا، ساب کلس 408

ویزای کار استرالیا، ساب کلس 408

ویزا کار زیر گروه 408 استرالیا، ویزای کاری موقتی است که به منظور ارتقا روابط بین المللی و تبادل تجربیات و پیشرفت افراد متخصص به وجود آمده است و از این رو به شما امکان شرکت در مسابقات ورزشی، کارهای تمام وقت مذهبی و خانگی را به شما می دهد. 

البته نا گفته نماند که استفاده از این ویزا در توافق های تبادل نیرو، یعنی زمانی که یک کمپانی تصمیم به انتقال نیروی کاری خود می گیرد نیز، رایج است اما به طور کلی این ویزا توسط افرادی مورد استفاده قرار می گیرد که می خواهند تحت عنوان خواننده، بازیگر و … به کار موقت در استرالیا بپردازند.

در خصوص این ویزا، شما زمانی موفق به کسب آن می شوید که:

  • توسط اسپانسری که مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا می باشد، مورد حمایت قرار بگیرید. (توجه داشته باشید که این حمایت باید در مورد فعالیت معین شده ای باشد.)

  • دانش، تخصص و تجربه مربوط به فعالیت معین شده را داشته باشید.

  • ثابت کنید، دارای پشتوانه مالی کافی هستید.

 

در مورد ویزا ساب کلس 408، لازم بدانید که، این ویزا با توجه به هدفی که دارد امکانات ویژه ای را حداکثر به مدت 2 سال در اختیار شما می گذارد که مهم ترین آن ها عبارت اند از:

  • امکان ورود و خروج بدون محدودیت از کشور استرالیا تا مدت زمان اعتبار ویزا

  • امکان همراه داشتن اعضای خانواده (افرادی از خانواده که واجد شرایط هستند)

  • امکان شرکت در فیلم، برنامه های تلویزیونی و کنسرت های زنده حتی اگر نقشی در پشت صحنه آن ها داشته باشید.

زیر گروه 482 ویزا کاری استرالیا

زیر گروه 482 ویزا کاری استرالیا

استفاده از این نوع ویزا بیش‌تر به افرادی پیشنهاد می‌شود که شرایط زیر را دارا باشند:

  • به زبان انگلیسی به اندازه‌ای که بتوانند نیاز خود در شغل و حرفه خود را بر طرف کنند تسلط داشته باشند.

  • اسپانسر شغلی شده باشند که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا قرار دارد.

  • تخصصشان برای شغلی که قرار است در آن فعالیت کنند تائید شده باشد.

  • امکان ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مورد نظر را داشته باشد.

 
توجه داشته باشید که امکان اخذ این ویزا برای افرادی که خواهان کار با شرکت‌های غیر استرالیایی هستند وجود دارد و دریافت ویزای کار شماره 482 استرالیا به افرادی پیشنهاد می‌شود که حداکثر تا 4 سال قصد کار در استرالیا را دارند.

اگر خواهان دریافت این ویزا استرالیا هستید باید سه مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارید:

  • مرحله یک: اخذ تائیدیه از سوی اداره مهاجرت استرالیا برای کارفرما

  • مرحله دو: اخذ تائیدیه از سوی اداره مهاجرت استرالیا برای شغل مورد نظر

  • مرحله سه: اخذ تائیدیه اداره مهاجرت در مورد درخواست دریافت ویز

در این ویدئو درمورد مالیات بر درآمد در استرالیا توضیحاتی در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم:

پنج مرحله تا مهاجرت کاری به استرالیا

پنج مرحله تا مهاجرت کاری به استرالیا

ارزیابی مدارک و جمع آوری امتیاز لازم

قبل از هر اقدامی شما باید مدارک مورد نیاز که برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار نیاز دارید جمع آوری کنید و روی آن ها ارزیابی انجام دهید تا به طور تخمینی معلوم شود که شما با ارسال این مدارک چه امتیازی به دست می آورید. بعد از مشخص شدن این موضوع، شما باید به فکر افزایش امتیاز های خود باشید، چرا که افرادی که امتیاز بیشتری دارند، در الویت بیشتری قرار می گیرند.

ارسال مدارک به سازمان مربوطه

بعد از عبور از مرحله اول، باید مدارک خود را به سازمان مربوطه که کمی قبل در موردشان صحبت کرده ایم، ارسال فرمایید. برای انجام این کار کافی است مدارک خود را اسکن کنید و به طور آنلاین برای آن ها ارسال فرماید.

تکمیل فرم EOI

فرم EOI استرالیا، فرمی است که شما مشخصات خود را در آن ثبت می کنید و برای سفارت استرالیا ارسال نمایید. با این کار شما در صف انتظار قرار می گیرید. توجه داشته باشید که در صورتی که این فرم را به صورت کامل تکمیل نمایید،رسیدی دریافت می کنید. این رسید نشان میدهد که در صف انتظار قرار گرفته اید.

تکمیل این فرم نیازمند این است که شما تخصص این کار را داشته باشید، اما پاسخ آن زمانی داده می شود، کلیه افرادی که این فرم را برای سفارت ارسال کرده اند، توسط سفارت بررسی شده باشد.

اقدام برای دریافت ویزا کاری استرالیا

با بررسی فرم ها و دریافت اجازه برای اقدام به دریافت ویزا استرالیا، زمان آن رسیده است که به همراه مدارک خود به سفارت استرالیا مراجعه فرمایید.

پرداخت هزینه خدمات مهاجرت کاری به استرالیا

بابت خدماتی که سفارت استرالیا برای دریافت ویزا به شما ارائه می دهد، شما باید مبلغی را بابت رسیدگی به درخواستتان و دریافت خدمات، پرداخت کنید. این مبلغ برای مهاجرت کاری به استرالیا یا کمی تغییر، حدودا 755/3 دلار استرالیا است.

5 مرحله تا مهاجرت کاری به استرالیا

سوالات متداول

با استفاده از این برنامه مهاجرتی استرالیا، امکان اخذ اقامت دائم این کشور و در نهایت تابعیت استرالیا وجود دارد.

این برنامه مهاجرتی، در مقایسه با سایر برنامه‌های مهاجرتی بسیار مقرون به صرفه‌تر است.

با استفاده از مهاجرت کاری به استرالیا، امکان استفاده از مزایای شهروندی این کشور از بدو ورود به خاک استرالیا برای شما وجود دارد.

نرخ بیکاری در این کشور کم است و این به معنی این است که شما می‌توانید به سادگی در این کشور مشغول کار شوید و زندگی بسیار عالی برای خود بسازید.

ویزا‌های کاری استرالیا که دارای اقامت موقت هستند. (ساب کلس‌های 400، 476، 485 و 491)

ویزاهای کاری استرالیا که دارای اقامت دائم هستند. (ساب کلس‌های 186، 187، 189 و 190)

ارزیابی مدارک و جمع آوری امتیاز لازم

ارسال مدارک به سازمان مربوطه

تکمیل فرم EOI

اقدام برای دریافت ویزا کاری استرالیا

پرداخت هزینه خدمات مهاجرت کاری به استرالیا

 

سوالات مهاجرتی خود را در بخش دیدگاه از ما بپرسید

8 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر
    لطفا در مورد مالیات بر درآمد تو کشور استرالیا کمی توضیح بدید که دقیقا به چه شکل محاسبه میشه؟

    1. بعد از دریافت مبلغ اصلی، مبلغی معادل ده درصد پرداختی به آن اضافه می شود که هر شهروند موظف به پرداخت آن می باشد.

  2. سلام و دورد
    من رشته دانشگاهی ام و کار فعلی ام تقریبا تناسبی با هم نداره …
    و الان موندم که کدوم کد رشته رو انتخاب کنم که بیشترین امتیاز رو بیارم و بهترین شانس کاریابی رو داشته باشم که پرونده ام جواب بگیره و رد نشه…

    لطفا من رو راهنمایی بفرمایید.

    1. سلام وقتتون بخیر .
      با توجه به این که ما اطلاعی از رشته و سابقه کار شما نداریم نمیتونیم راهنماییتون کنیم .
      برای ارزیابی دقیق شرایطتان لطفا با شماره 02128111107 تماس بگیرید .

  3. سلام و دورد بر شما و سایت خوبتون
    یه سوال؟
    اگر فارغ التحصیل دانشگاه تهران باشی ولی 32 ساله باشی هیج جوره نمیتونی برای ویزای 476 استرالیا اقدام کنی؟
    من متولد 1368 شمسی هستم…

    1. سلام وقتتون بخیر .
      برای دریافت این ویزا باید کمتر از 32 سال باشید و بیش از 2 سال از زمان فارغ التحصیلی شما نگذشته باشه .

  4. بنده ليسانس مهندي كشاورزي رشته مكانيزاسيون دارم(ماشين آلات كشاورزي )
    ميدونيد تو ايران كشاورزي به شكل سنتي هست به همين دليل سابقه كار رسمي ندارم ولي كشاورزي هم كردم
    از طريق اسكيل وركر ميخوام اقدام كنم براي كشور كانادا يا استراليا
    حقيقتش اونقدار هم از تمكن مالي هم برخوردار نيستم
    چه راهي رو برام پيشنهاد ميكنيد؟ حد اقل چه مداركي رو بايد داشته باشم واس اقدام..؟
    از توجهتون سپاسگزارم

    1. سلام وقتتون بخیر .
      برای اقدام به مهاجرت به کشور های کانادا و استرالیا باید سایر شرایطتون از قبیل سن ، جزئیات سابقه کار ،مدرک زبان و …. هم بررسی شوند . برای این کار با شماره 02128111107 با کارشناسان ما در راتباط باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *