آیا می دانید بهترین روش مهاجرت به اسپانیا 2019 کدام است؟ اگر از دسته افرادی هستید که قصد مهاجرت به اسپانیا دارید اما نمی دانید کدام یک از راه های مهاجرت به این کشور بهتر است، باید در ابتدا اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید. در این مقاله قصد داریم در ابتدا کمی از جغرافیای اسپانیا صحبت کنیم و سپس روش های مختلف و شرایط مهم برای سفر را توضیح دهیم.

 

معرفی کشور اسپانیا

هر چقدر از تاریخ پر فراز و نشیب کشور اسپانیا صحبت کنیم کم است. این کشور دارای فرهنگی غنی و بسیار خاص است که با سلیقه افراد مختلفی سازگار است. از طرفی در این کشور شرایط تحصیل و کار مناسب سبب شده است که افراد آن را در اولویت سفر خود قرار دهند.

مردم کشور اسپانیا، به زبان اسپانیایی صحبت می کنند و اغلب افراد لباس های زیبا و خاص به تن دارند و مردمان آن اغلب به خنده رویی معروف هستند.  واحد پول این کشور یورو است.

وضعیت آب و هوایی برای این کشور متنوع اعلام شده است. به طور دقیق تر این کشور ۱۳ آب و هوای مختلف دارد که می تواند با سلایق متفاوت سازگار باشد.

 

روش های مهاجرت به اسپانیا

برای مهاجرت به اسپانیا نیاز است که افراد ویزا دریافت نمایند. فرقی نمی کند شما با چه هدفی قرار است این کشور را برای زندگی و مهاجرت انتخاب نمایید به هر روی نیاز است تمامی روش های مهاجرت به اسپانیا را دانسته و بهترین را انتخاب کنیم.

شما می توانید با هدف بازدید از مناطق دیدنی و اقوام خود ویزای توریستی گرفته و به اسپانیا سفر کنید. از طرفی اگر قصد شما مهاجرت به اسپانیا باشد باید به سراغ ویزای کار و یا ویزای سرمایه گذاری بروید. افرادی که اسپانیا را برای تحصیل انتخاب می کنند نیز می توانند طبق زمان تعیین شده در این کشور زندگی نمایند. در بخش های بعدی سعی می کنیم روش های مهاجرت به اسپانیا را یک به یک مورد بررسی قرار دهیم.

 

مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل

یکی از بهترین روش های مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل است. در نظر داشته باشید که این روش برای جوانان گزینه بسیار مناسبی است. در این روش فرد متقاضی می بایست در آزمونی که برای پذیرش تحصیلی اسپانیا وجود دارد شرکت کرده و پس از قبولی وی از سوی دانشگاه برای او نامه پذیرش ارسال می شود. در نظر داشته باشید که به طور کلی مهاجرت به اسپانیا از طریق ویزای تحصیلی طبق مدت زمان مشخصی است و پس از فارغ التحصیلی شما تنها ۶ ماه الی ۱ سال زمان دارید تا شغل مناسب پیدا کنید و در این کشور ماندگار شوید.

 

مهاجرت به اسپانیا از طریق کار

در این روش هدف اصلی فرد کار و درآمدزایی است. ویزای کار خود دارای بخش بندی مختلفی است که در این مقاله قصد ما بررسی کلی مهاجرت به اسپانیا از طریق ویزای کار است. اخذ ویزای کار کمی دشوار است، باید برای فرد متقاضی دعوتنامه ای از سوی شرکتی که قرار است در آن مشغول شود ارسال شود و سمت شخص و میزان حقوق وی مشخص باشد. در روز مصاحبه از شما سوال می شود که به چه علتی اسپانیا را برای کار انتخاب کرده اید. در این مسیر افرادی که سابقه کار دارند اولویت بیشتری خواهند.

 

مهاجرت به اسپانیا از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت از دسته ویزای سرمایه گذاری محسوب می شود، در این روش، فرد می بایست در اسپانیا شرکتی را به تعداد افراد مشخصی ثبت نماید و شرایط کار در این شرکت را نیز رعایت نماید. ثبت شرکت در اسپانیا به سه شکل صورت می گیرد که میزان بودجه لازم برای هر یک با گزینه های دیگر متفاوت است. به طور کلی مهاجرت به اسپانیا با ثبت شرکت خصوصی با سهامی خاص بهترین و پر متقاضی ترین روش محسوب می شود.

 

مهاجرت به اسپانیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

این روش مهاجرت به اسپانیا آسانترین روشی است که شما می توانید انتخاب نمایید. به هر روی همانطور که از اسم این ویزا مشخص است برای افرادی که دارای گردش مالی بالاتری هستند. در نظر داشته باشید که برای اخذ ویزای سرمایه گذاری این کشور نیاز است که حسابی باز کنید و مبلغ اعلام شده به مدت زمان مشخص در اختیار کشور مقصد قرار بگیرد به طوری که اجازه برداشت نداشته باشید پس از طی شدن زمان مورد نظر به سادگی به شما اجازه داده می شود که از سرمایه خود استفاده کنید.

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اسپانیا

برای اخذ ویزای این کشور نیاز دارید که یک سری مدارک را تنظیم نموده و ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به اسپانیا از قرار زیر است:

۱-      اصل گذرنامه با امضا با اعتبار ۶ ماهه و دو برگ سفید ( هر فرد می بایست به صورت جداگانه، گذرنامه ارائه دهد)

۲-      نیاز است که ۶ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی به صورت تمام رخ و بدون لبخند از افراد گرفته شود.

۳-      اصل و ترجمه شناسنامه مورد نیاز است

۴-      افراد می بایست اصل گواهی حساب بانکی خود را ارائه دهند

۵-      تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.

۶-      برای ویزای کار نیاز به اصل و ترجمه شغلی است

۷-      برای ویزای تحصیل نیاز به کپی سوابق تحصیلی است.

۸-      فرم درخواست ویزا در ابتدا باید به طور دقیق تکمیل و ارسال شود.

 

وقت سفارت برای مهاجرت به اسپانیا

پس از تأیید فرم درخواست اولیه، به مدت ۱ الی ۲۰ روز زمان در نظر گرفته می شود و شما می توانید در زمان تعیین شده وقت سفارت را تعیین کنید.

در روز مصاحبه از شما امضا و انگشت نگاری گرفته خواهد و یک سری سوالات پیرامون هدف شما از انتخاب این کشور پرسیده می شود.

آدرس سفارت اسپانیا در ایران، تهران، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی است.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 4 =