آلمان

راحت ترین راه اقامت آلمان 2019 – 2020

راحت ترین راه اقامت آلمان سوالی است که بسیاری از هموطنان عزیز بدنبال آن هستند. ما در این مقاله به بررسی راحت ترین راه اقامت آلمان خواهیم پرداخت. شما می توانید سوالات تخصصی خود را از ما بپرسید.

آلمان پنجمین کشور برگزیده برای مهاجرین در سراسر دنیاست، که دارای مزایای بسیاری است، همچون:

*اقتصاد قوی و پیشرو، قطب اقتصادی اروپا.

*زیرساخت های مناسب.

*امکان سرمایه گذاری امن.

*سطح رفاه بالا.

*بهره مندی از نیروی کار متخصص.

*امکان سرمایه گذاری در طرح های گوناگون و فرصت های شغلی متنوع.

*نوآور بودن.

*امکان کار و مسافرت آزاد به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای دیگر.

*سیستم آموزشی بسیار پیشرفته مدارس و دانشگاه های آلمان.

اما در مورد راحت ترین راه اقامت در آلمان، نمی توان راهی یکتا و منحصر به فرد را برای عموم افراد توصیه کرد. هر شخص بسته به توانمندی ها و علایق خود، ممکن است به یکی از راه های موجود گرایش نشان بدهد. بنابراین راه های مختلف موجود را برخواهیم شمرد تا هرکس بنابر توانمندی خود، راحت ترین راه اقامت در آلمان را برگزیند.

انتخاب راحت ترین راه اقامت در آلمان

اینک به بیان بهترین روش های مهاجرت به آلمان می پردازیم تا مخاطبین، متناسب با روحیات و توانمندی های خود، راحت ترین راه اقامت در آلمان را برگزینند.

*اقامت از طریق تابعیت دوگانه:

این روش برای شهروندان ایرانی، با لغو تابعیت اول خود، و سپس اخذ تابعیت آلمان امکان پذیر خواهد بود. روشی زمانبر که حدود 8سال به طول خواهد انجامید. البته برای نوزادان متولد شده در آلمان بلافاصله تابعیت دوگانه صادر می شود. بنابراین می توان گفت فرزندآوری در آلمان، راحت ترین راه اقامت در آلمان است. فرزندان زیر 16 سال که والدین شان تابعیت آلمانی دارند نیز بی هیچ مشکلی اقامت خواهند گرفت.

*اقامت از طریق ازدواج، راحت ترین راه اقامت در آلمان برای مجردین:

ازدواج با فردی آلمانی، یا شهروندی غیر آلمانی که تابعیت آلمان را اخذ کرده است؛ و زندگی مشترک به مدت 5سال، مجوز کسب تابعیت و اقامت آلمان را صادر می کند.

*اقامت از طریق کار، راحت ترین راه اقامت در آلمان برای متخصصین:

این راهکار در صورتی امکانپذیر خواهد بود که هیچ فرد آلمانی تباری نتواند کار شما را انجام دهد، کارفرمای آلمانی شما را بپذیرد، و شما دارای مدرک مورد نظر باشید. ویزای جستجوی کار نیز وجود دارد که به صورت 6ماهه صادر می شود و شما فرصت دارید در سفری 6 ماهه شغلی برای خود بیابید. در صورت یافتن کار و عقد قرارداد کاری، ویزای جستجوی کار به ویزای کار آلمان تبدیل می شود. این راه برای افراد متخصص و ماهر، راحت ترین راه اقامت در آلمان خواهد بود.

*اقامت از طریق تحصیل، راحت ترین راه اقامت در آلمان برای جوانان:

اقامت از طریق تحصیل می تواند بهترین، ارزانترین و راحت ترین راه اقامت در آلمان باشد. تحصیل در آلمان عموماً به صورت رایگان است، و برای جوانان خوشفکر اما کم توان به لحاظ مالی بهترین گزینه پیش روست. تحصیل در آلمان اگر در مقطع لیسانس باشد، شهروند ایرانی می بایست قبولی دانشگاه ایران را داشته باشد و یا دارای مدرک زبان آلمانی باشد و پس از یک دوره یک ساله کالج و گذراندن آزمون، وارد دانشگاه شود. در مقاطع بالاتر با مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6.5 و یا مدرک زبان آلمانی سطح B1 می توان تحصیل را ادامه داد. پایان تحصیل به معنای اخراج از آلمان نیست، بلکه به فرد فرصتی 18ماهه داده می شود تا شغلی بیابد و پس از آن نیز شرایط دریافت اقامت آسان خواهد شد. چنین است که این راه را می توان راحت ترین راه اقامت در آلمان دانست.

روش های دیگر که می توان زیرگروه آموزش و تحصیل دانست، همچون:

مطالعات، تحصیل، مدرسه: تحصیل در مقطع دیپلم یا لیسانس. ویزای اختصاصی برای آموزش زبان آلمانی، اعتبار بین سه ماه تا یک سال، بدون قابلیت تمدید. نیاز به مدرک آموزش زبان آلمانی.

پژوهش: حداکثر یک سال، یا برای مدت زمان اجرای پروژه پژوهشی. نیاز به ارتباط با موسسات تحقیقاتی یا دانشگاه ها.

دوره های کارآموزی و آموزش فنی و حرفه ای: اعتبار تا مدت برگزاری دوره، اما قابلیت تمدید تا یک سال به منظور یافتن شغل و سپس اقدام برای اقامت.

مراحل اخذ پذیرش و اقامت برای تحصیل: جستجو برای یافتن دانشگاه، انتخاب رشته تحصیلی، اخذ مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی، تأمین هزینه ها، درخواست پذیرش به دانشگاه، درخواست ویزا، یافتن مکانی برای اقامت دانشجویی.

*کارت آبی اتحادیه اروپا:

کارت آبی اتحادیه اروپا، یکی از راه های کسب اقامت در آلمان است. این کارت برای دعوت به همکاری از افرادی با مهارت های خاص، و تنها برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها صادر می شود، و به افرادی با حداقل حقوق 50.800 یورو تعلق خواهد گرفت. هرچند این مبلغ برای دانشمندان، پزشکان، ریاضی دانان، مهندسان، و متخصصان آی تی، می توانند 39.624 یورو باشد. این مجوز برای 4 سال اعتبار دارد و می تواند تمدید شود. استفاده از این روش، برای افرادی با مهارت های خاص، راحت ترین راه اقامت در آلمان خواهد بود.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *