در سال­های اخیر ایرانیان زیادی اقدام به مهاجرت به سایر کشورها کرده­اند. شاید بتوان گفت در بین کشورهای اروپایی کشور آلمان به علت صنعت قوی و برابری اجتماعی جذاب­ترین مقصد برای مهاجرت باشد. به گزارش وزارت کشور آلمان در سال ۲۰۱۶، ۲۶۴۰۰ نفر از ایرانیان در خواست پناهندگی به این کشور داده‌اند و تا پایان آن سال حدود ۹۶۳۰۰ نفر ایرانی ساکن آلمان بوده­اند. با این وجود ایرانیان رده ۲۸ام را در بین خارجیان مقیم آلمان دارند که این آمار نشان دهنده آن است که آلمان کشور مقصد بسیاری از افراد دنیا است بنابراین طبیعی است که مهاجرت به آلمان جز سخت­ترین فرایندهای اخذ مجوز مهاجرت و اقامت باشد. در این صورت می توان دلیل مشورت با وکیل مهاجرت به آلمان را فهمید.

چرا وکیل مهاجرت به آلمان؟

در بررسی پرونده­هایی­ که در دادگاه شکست خورده ­اند اغلب با مواردی برخورد می‌کنیم که مدارک ارسال شده برای اداره اتباع خارجی و سفارت ناقص بوده یا با استاندارهای خواسته شده منطبق نبوده است. لذا داشتن وکیلی باتجربه و معتبر از اتلاف وقت و هزینه متقاضیان جلوگیری می­کند.

گاهی افراد با استناد به تجربیات دیگر افرادی که مسیر مهاجرت به آلمان را طی کرده­اند اقدام به دادن درخواست مهاجرت می‌کنند، این در حالی است که هر پرونده با توجه به سن افراد، سابقه کاری، میزان تحصیلات، وضعیت مالی و شرایط خانوادگی آن­ها متفاوت است و تنها یک وکیل مجرب با همراه داشتن یتیم با سابقه و با اشراف کامل به قوانین کشور آلمان می­تواند کمک رسان و پیش برنده­ی مطمئن پرونده­های مهاجرت باشد.

 

وظایف و خدمات وکیل مهاجرت به آلمان

از جمله خدماتی که وکیل مهاجرت به آلمان می­تواند به شما ارائه دهد مشاوره در خصوص اقامت دائم یا موقت کشور آلمان است.

وکیل مهاجرت به آلمان می­تواند در خصوص امور تجاری در فرآیند اخذ مجوز و ثبت شرکت به شما طرحی جامع دهد. و شما را در مورد امور ابتدایی چون گواهی نامه رانندگی، اجاره آپارتمان و دفتر برای شرکت همراهی می­کند.

در پرونده­های پذیرش تحصیلی نیز وکیل مهاجرت به آلمان می­تواند برای شما اقدام به اخذ پذیرش دانشگاه­، پذیرش برای گذراندن دوره­های زبان و تطابق مدارک دوره­های فنی حرفه­ای در آلمان نماید.

قوانین مهاجرت  آلمان

همان طور که گفته شد پرونده­های مهاجرت به آلمان ممکن از طرق مختلف مانند تحصیلی، کاری، ازدواج و غیره باشد. که در اینجا به تشریح مختصری از این موارد می­پردازیم.

دریافت ویزا کاری آلمان:

ویزای کار آلمان به دو صورت ویزای کار (بلوکارت) و ویزای جستجوی کار آلمان  (Job Seeker) صادر می­شود.

برای دریافت ویزای کار کشور آلمان باید یک رزومه در ارتباط با مشاغل اعلام شده این کشور به همراه مدرک زبان آلمانی B1 یا زبان انگلیسی داشته باشید. و در صورت گرفتن پذیرش از یکی از شرکت­های آلمان این ویزا برای شما صادر می­شود. اعتبار این ویزا ۴ ساله است و در صورتی که مدت قرارداد شرکت با شما کمتر از ۴ سال باشد، اعتبار ویزا نیز به همان اندازه کمتر می­شود. تمام افراد خانواده تحت تکفل فرد متقاضی می­توانند از ابتدا با آن به کشور آلمان بروند. امکان کار برای اعضای خانواده نیز وجود دارد ولی هیچ یک از اعضا حق تحصیل در آلمان را ندارند. در صورت ۲۱ ماه کار شخص می­تواند تقاضای اقامت آلمان را بدهد.

در ویزای جستجوی کار آلمان نیازی نیست رد ابتدا از شرکتی پذیرش گرفته باشید بلکه شما به آلمان می­روید و ۶ ماه فرصت دارید تا کاری از لیست کارهای مورد نیاز کشور آلمان را بیابید. مبلغ قرارداد با شرکت نباید سالانه زیر ۵۱۰۰۰  یورو باشد. زمانی که بتوانید قرارداد بنویسید ویزای جستجوی کار قابل تبدیل به ویزای کار می­شود.

گفتنی است که در تمام این مراحل، از برگرداندن رزومه شما به آلمانی تا انجام کارهای جستجوی کار را وکیلی با تجربه می­تواند پیش ببرد.

 

دریافت ویزا تحصیلی آلمان:

اگر قصد تحصیل در کشور آلمان را دارید، ابتدا باید از یکی از دانشگاه­ها یا کالج‌های این کشور پذیرش بگیرید. و سپس با داشتن و نامه پذیرش و دیگر مدارک مورد نیاز به سفارت آلمان برای گرفتن ویزا تحصیلی مراجعه کنید.

بخشی از مدارکی از شما می­خواهند شامل گواهی پایان دوره­ی سه سال دبیرستان، گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی، گواهی پایان دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد، (لازم به ذکر است که علاوه بر داشتن اصل مدارک تحصیلی ترجمه­ی رسمی آن­ها نیز نیاز است.) گواهی پشتیبانی مالی، (که یا شامل داشتن تمکن مالی به ارزش ۸۶۰۰ یورو یا گواهی ضمانت و پشتیبانی شخصی در کشور آلمان می­باشد.) است.

زبان تحصیل در دانشگاه­های آلمان ، انگلیسی و آلمانی است و مدرک زبان به شرایط موسسه­ای که از آن پذیرش گرفته­ اید مرتبط است. پذیرش بدون مدرک زبان نیز میسر است ولی عموماً دانشگاه­ها شرط آیلتس ۶ یا مدرک B1 را دارند.

برای متقاضی تحصیل در آلمان امکان اخذ ویزای همراه نیز وجود دارد. و پس از پایان تحصیل در صورت یافتن کار در آلمان امکان اقامت وجود دارد. در زمان تحصیل شخص می­تواند به تمام کشورهای شینگن سفر کند.

داشتن یک وکیل مهاجرت به آلمان که باتجربه و خبره باشد و به تمامی قوانین آلمان در زمینه مهاجرت آگاه باشد می­تواند سریع­ترین و مطمئن‌ترین راه برای شما در دریافت ویزای کشور آلمان باشد.

نوشته های مرتبط

2 thoughts on “وکیل مهاجرت به آلمان

  1. حسن مرادی گفت:

    سلام من حسن مرادی هستم 26سال سن دارم میخواستم بدونم من میتونم برای کارشناسی ارشد در رشته مکانیک خودرو ویزای تحصیلی بگیرم و همچنین میخواستم بدونم اینده شغلی این رشته به چه صورت هستش ؟

    1. امین بهرامی گفت:

      سلام وقت شما بخیر
      هم سن شما مناسبه و هم رشته تحصیلی شما خوبه و آینده شغلی خوبی خواهید داشت. برای ویزای تحصیلی هم میتونید اقدام کنید و هیچ مانعی ندارید. برای دریافت مشاوره تخصصی تر تماس بگیرید یا اینکه فرم مشاوره را پر کنید تا ما با شما تماس بگیریم
      با آرزوی موفقیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 11 =