دریافت ویزای کانادا دغدغه بسیاری از افراد است زیرا کانادا کشوری وسیع با آب وهوایی سردسیری است که در شمال قاره آمریکا واقع است؛ این کشور دومین کشور بزرگ جهان محسوب میشود و جمعیتی بالغ بر 38 میلیون دارد. این کشور ۳ مرز آبی با اقیانوس های آرام، اطلس و منجمد شمالی دارد و تنها مرز خاکی آن با آمریکا است که باعث روابط این دو کشور باهم شده است.
بیشتر جمعیت این کشور یعنی حدود چهارپنجم جمعیت کانادا در مناطق گرمتر این کشور در خط جنوبی آن زندگی میکنند. در کشور کانادا تمام قوانین با دستور ملکه الیزابت دوم صادر و اجرایی میشد و نخست وزیر یا فرماندار نیز در امور اجرایی و قضایی نقش دارند؛ بنابراین درست است که حکومت این کشور پادشاهی است اما پادشاهی مشروطه به همراه نظام پارلمانی حکمران هستند.
پایتخت کشور کانادا شهر اتاوا است اما بزرگ ترین شهر این کشور شهر تورنتو محسوب میشود که بیشترین جمعیت را نیز دارد. از نظر زبانی در کشور کانادا دو زبان انگلیسی و فرانسوی زبانهای رسمی کشور هستند و ازنظر فرهنگی کشور چند فرهنگی محسوب میشود که کار را برای مهاجران راحتتر میکند.
کشور کانادا ازنظر مهاجرپذیری بسیار فعال است و مردم کانادا برخلاف مردم و حکومت بسیاری از کشورها اعتقاد دارند که پذیرش مهاجران میتواند در رشد آنها کمک کند. همین طرز فکر حکومت و مردم کانادا باعث شده تعداد درخواست مهاجران برای ورود به این کشور زیاد باشد البته این نکته هم بسیار تاثیرگزار است که کانادا ازنظر سیاسی و اقتصادی با ثبات محسوب میشود. در ادامه متن ما درباره انواع مختلف این ویزا صحبت میکنیم که هرکدام شرایط خاص خود را دارند.
مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت
در کانادا ویزاهای مختلفی صادر میشوند که ازنظر دوره اعتبار به سه گروه ویزاهای مولتی، ویزاهای موقت و ویزاهای دائمی تقسیم میشوند. ویزاهای مولتی با اعتبارهای ۱۰ ساله صادر میشوند و هدف آنها فقط توریستی و گردشگری است؛ درواقع با این نوع ویزا فرد میتواند به مدت ۱۰ سال به کشور کانادا مسافرت کند و به کشور خود بازگردد.
این ویزا در داخل کشور ایران معروف به ویزای ۵ ساله است چراکه پاسپورت ایرانی میتواند ۵ سال اعتبار داشته باشد. ویزای موقت کانادایی ویزایی است که فرد با آن حداکثر میتواند ۶ ماه در خاک کانادا بماند؛ در این نوع ویزا اعتبار دوره ویزا را کنسولگری کشور کانادا یا مأموران خدمات مرزی این کشور تعیین میکنند.
ویزاهای موقتی نیز از نظر نوع اجرایی به دو نوع یک ورود یا ورود چندگانه تقسیم شود که در نوع اول فرد فقط میتواند یکبار وارد خاک کانادا شود و برای مدت حداکثر ۶ ماه در کشور بماند سپس خارج شود. در ویزاهای دائمی کانادا نیز همانطور که از نامشان پیداست متقاضی میتواند پس از تأیید برای همیشه در کانادا به عنوان شهروند زندگی کند؛ این نوع ویزا در کانادا نیز انواع مختلفی دارد.
برای اینکه برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنید باید برای حدود ۱۰۰ روز پس از درخواست صبر کنید. این نوع ویزا ۱۰۰ دلار کانادا هزینه دارد و برای انگشت نگاری نیز باید ۸۵ دلار کانادا پرداخت کنید. اگر قصد دارید همراه نیز داشته باشید باید به صورت جداگانه برای ویزا اقدام کنید و توجه داشته باشید که این نوع ویزای کانادا حداکثر ۵ ساله صادر میشود و از نوع مولتیپل یا سینگل است.
در این نوع ویزا شما هر بار که وارد خاک کانادا میشوید میتوانید حداکثر ۶ ماه بمانید و اگر قصد داشتید بیشتر اقامت داشته باشید باید مجوز دریافت کنید اما اگر فقط از مرز کانادا خارج شوید و دوباره وارد شوید میتوانید مجدداً ۶ ماه در این کشور بمانید.
یکی از نقاط مثبت این نوع ویزا قابلیت تغییر آن به ویزای تحصیلی است یعنی وقتی متقاضی بهعنوان توریست وارد کشور کانادا میشود پس از ثبتنام در یک موسسه آموزشی معتبر در کانادا میتواند اقدام به تغییر نوع ویزای خود کند. مدارک لازم برای این نوع ویزا پاسپورت، مدارک تمکن مالی، انگشت نگاری(Fingerprint)، دعوت نامه فردی یا سازمانی از کانادا، سلامتی، و نداشتن سوءپیشینه را شامل میشود.
سوپر ویزای کانادا نوعی از ویزا است که برای والدین یا مادربزرگ و پدربزرگها صادر میشود؛ در حقیقت متقاضی فرزند یا نوه ای است که برای ورود والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود به کانادا اقدام میکند. در این نوع ویزا متقاضی باید ثابت کند که توانایی پرداخت بیمه خدمات درمانی والدین خود را حداقل تا ۱ سال دارد؛ از طرفی قبل از صدور ویزا باید ثابت شود که افراد از نظر سلامتی کاملاً سالم هستند و به دلایل پزشکی وارد کشور کانادا نمیشوند.
متقاضی نیز باید در سال حداقل ۲۴ هزار دلار آمریکایی حقوق داشته باشد. در این نوع ویزای ، دوره اعتبار ۱۰ ساله است اما به دلیل ۵ ساله بودن اعتبار پاسپورت ایرانی ها، این ویزا برای ایرانیان ۵ ساله محسوب میشود.
این نوع ویزا فقط برای مقامات رسمی و دیپلمات های کشورهای خارجی صادر میشود.
ویزای حسن نیت را برای افرادی صادر میکنند که به قصد گردشگری وارد کشور کانادا میشوند اما فقط برای کسانی که ازنظر مقامی مهم هستند. این افراد دیپلمات و رسمی نیستند اما به طور مثال ممکن است اعضای هیئت دیپلماتیک باشند.
این ویزای را به افرادی میدهند که میخواهند فرزند خود را در کشور کانادا به دنیا آوردند و خود نیز تمامی شرایط اقامت در کانادا را دارند.
با این روش کودکی که به دنیا میآید شهروند کانادایی محسوب میشود.
اهدای عضو امر خیری است که در همه جای دنیا برای همه افراد وجود دارد. زمانیکه ادامه زندگی یک فرد به دریافت یک عضو سالم بستگی دارد و فرد دیگری میتواند آن را تأمین کند، اهدای عضو انجام صورت میگیرد. دولت کشور کانادا هم، به افرادی که قصد اهدای عضو به شهروندان کانادا را دارند ویزا میدهد.
برای ویزای تحصیلی کانادا باید چند ویژگی حداقلی را دارا باشید. در این نوع ویزا لازم است شما مدارکی ارائه دهید دال بر اینکه حداقل میتوانید تا یک سال هزینه زندگی و هزینه تحصیل خود را در کانادا پرداخت کنید. از طرفی باید حداقل معدل ۱۲ برای کالج و معدلی بالاتر از نمره ۱۳ را برای دانشگاه کسب کرده باشید. این نوع ویزا کانادا مزایای زیادی برای متقاضی دارد که تحصیل در کانادا را جذابتر میکند.
شما با ویزای تحصیل در کانادا میتوانید ویزای همراه برای کل خانواده را دریافت کنید؛ از طرفی میتوانید در طول تحصیل کار کنید و پس از اتمام تحصیل نیز امکان دریافت اقامت دائم در کانادا وجود دارد. این موضوع را نیز در نظر بگیرید که هزینه های زندگی در کانادا به صرفه است و شما میتوانید به دلیل پرداخت شهریه تخفیفات مالیاتی دریافت کنید. در کشور کانادا شما میتوانید در هر مقطعی اقدام به تحصیل کنید که هر کدام از مقاطع، شرایط و مدارک خود را نیاز دارند. برای تحصیل در کالج شما باید مدرک دیپلم از کشور ایران یا کانادا را ارائه دهید و سطح زبان شما بسته به کالج مورد نظر باید ۵.۵ تا ۶.۵ آیلتس باشد.
یکی از ویژگی های مهم کالج ها نداشتن شرایط سنی است که فرد میتواند حتی با ۵۰ سال سن وارد کالج شود و این موضوع مسیر را برای افراد آسانتر میکند.
برای تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاه نیز شما به مدرک زبان ۵.۵ تا ۶.۵ و معدل حداقل ۱۲ در دبیرستان نیاز دارید. مدرک زبان برای مقطع فوق لیسانس بسته به رشتههای مختلف تغییر میکند و ممکن است از ۵.۵ تا ۷ متغیر باشد. در رابطه با مقطع دکتری لازم است که در دوره قبلی شما حداقل معدل ۱۴ را کسب کرده باشید و اینکه چند مقاله در مجلههای قوی بین المللی چاپ کنید. یکی از نقاط مثبت درخواست ویزای تحصیلی در کانادا نبود محدودیت سنی برای درخواست است و شما با هر رده سنی میتوانید برای تحصیل در کانادا اقدام کنید؛ فقط در نظر داشته باشید که مهم نیست در چه دانشگاهی پذیرش بگیرید اگر که ویزای کانادا را نداشته باشید نمیتوانید وارد کشور کانادا شوید.
برای تحصیل در کانادا هزینه لازم برای شهریه سالیانه در مدارس دولتی 12 تا 20 هزار دلار کانادا، مدارس خصوصی ۱۵ تا ۳۰ هزار دلار کانادا، کالجها ۱۲ تا ۱۷ هزار دلار کانادا، دانشگاه ها 10 تا 26 هزار دلار کانادا و در دانشگاه های رتبه بالای کانادا ۲۵ تا ۴۵ هزار دلار کانادا است. به جز هزینه تحصیل شما باید قادر به پرداخت هزینه زندگی نیز باشید که برای یک نفرحدودا ۱۲۸۴ دلار کانادا (بدون اجاره خانه) در ماه است.
برای دریافت بورسیه تحصیلی در کانادا این موضوع را بدانید که بورسیه در مقاطع مدارس و کالج تقریباً غیرممکن است و در مقطع لیسانس گاهی آن هم به دلیل عالی بودن شما در مقطع قبلی، میتواند در حد تخفیف های شهریه باشد.
در مقطع فوق لیسانس نیز اگر نمرات دوره قبلی شما عالی و سطح زبان شما ۶.۵ یا ۷ باشد احتمالاً بتوانید بورسیه تحصیلی بگیرید؛ اما این موضوع در دوره دکترا بسیار متحمل میشود.
پس از اتمام تحصیل شما میتوانید مجوز PGWP را دریافت کنید که همان اجازه کار پس از تحصیل است و اگر موفق به دریافت این مجوز شوید میتوانید بهراحتی در کانادا بمانید.
شما پس از اتمام تحصیل و پیدا کردن کار خیلی سریع برای اقامت دائم نیز میتوانید اقدام کنید. شما از طریق برنامه های فدرال و برنامه های استانی بهراحتی میتوانید اقامت بگیرید. در برنامه های فدرال کانادا بر اساس اکسپرس اینتری امتیازاتی را به مهاجران میدهد و آنها را در گروههای مختلف قرار میدهد که با اتمام تحصیل، فرد را در زیرگروه تجربه کانادایی قرار میدهد و به متقاضی شانس بیشتری میدهد.
برای کار در کانادا، ویزای مخصوصی وجود دارد. در نوع ویزای کانادایی برای کار موقت فرد متقاضی یک دعوت نامه از سمت کارفرما یا شرکت در کانادا دارد اما این کار موقت و کوتاه مدت است؛ بنابراین ویزای کانادایی با قصد کار موقت برای مدت حداکثر ۶ ماه صادر میشود.
متقاضیان مهاجرت به کانادا میتوانند برای دانش آموزان خود نیز ویزای کانادا گرفته و از مدارس این کشور برای آنها پذیرش بگیرند. تحصیل در کشور کانادا از پنج سالگی آغاز و تا ۱۷ یا ۱۸ سالگی پایان مییابد. به طورکلی دانش آموزان برای گرفتن مدرک دیپلم و ورود به دانشگاه باید ۱۱ تا ۱۲ سطح را بگذرانند. دوره ابتدایی تا سطح شش، دوره متوسطه از سطح هفت تا نه، و دبیرستان از سطح ۱۰ تا ۱۲ ادامه پیدا میکند. متقاضیان مهاجرت به کانادا که قصد بردن فرزندان خود را به این کشور دارند، میبایست بتوانند برای آنها از مدارس دولتی و خصوصی کانادا پذیرش و ویزای دانشآموزی دریافت کنند. برای مدارس دولتی متقاضیان باید سالانه مبلغی بین 12 تا 20 هزار دلار کانادا بپردازند. برای مدارس خصوصی این رقم بسیار بیشتر خواهد بود.
کشور کانادا به منظور تبادل فرهنگی و علمی با کشورهای دیگر ویزای فرصت مطالعاتی را در اختیار دانش پژوهان و افراد علاقمند به انجام پژوهشهای علمی در کانادا قرار داده است. افراد با استفاده از ویزای کانادا که برای انجام پژوهش ها و فرصت های مطالعاتی صادر میشود، میتوانند به مدت محدودی در کشور کانادا اقامت کنند. برای اخذ ویزای کانادا برای فرصتهای مطالعاتی یا همان ویزای فرصت مطالعاتی کانادا، افراد میبایست از یک موسسه علمی یا دانشگاه دعوت نامه بگیرند. لازم به ذکر است که ویزای فرصت مطالعاتی کانادا در یک رده بندی خاص در دسته ویزای تحصیلی و کاری قرار میگیرد و افراد به روشهای مختلفی میتوانند این ویزای کانادا را کسب کنند.
این ویزای کانادا که ویزای همراه نام دارد، مخصوص افرادی است که قصد دارند به همراه فرزند یا همسر دانشجوی خود به کشور کانادا بروند. دغدغه بسیاری از والدین این است که فرزند آنها در دوران دانشآموزی یا دانشجویی چگونه میتواند در یک کشور غریب زندگی کند. بنابراین کشور کانادا این امکان را برای والدین و همسران قرار داده تا بتوانند برای مدت زمانی در کنار فرزند و همسر خود سپری کنند. ویزای همراه کانادا از دو طریق برای متقاضیان اخذ ویزای کانادا امکانپذیر است.
این نوع ویزای کانادا همزمان با درخواست برای ویزای تحصیلی کانادا صورت میگیرد و به موجب آن والدین دانشآموز یا دانشجو میتوانند همراه فرزند خود به مدت ۶ ماه در کانادا اقامت کنند. ناگفته نماند در صورتی که یکی از والدین دانشجو و دانشآموز ویزای کاری کانادا یا تحصیلی داشته باشد، فرزندان آنها میتوانند بدون هیچ مشکلی و بدون نیاز به نامه پذیرش از دانشگاه یا مدرسه، ویزای کانادا را برای تحصیل دریافت کنند.
ویزای اجازه کار نوعی ویزای همراه است که اجازه میدهد خویشاوندان درجه یک متقاضی تحصیل و یا کار در کشور کانادا به همراه وی مهاجرت کنند. برای دریافت این ویزای کانادا که بیشتر برای زوجین مناسب است، یکی از طرفین میتواند برای ملحق شدن به همسر خود در کانادا برای دریافت اجازه کار تماموقت در این کشور اقدام کند. پس از گرفتن ویزای اجازه کار که میتوان همزمان با اخذ ویزای تحصیلی و یا پس از استقرار یکی از زوجین در کانادا برای آن اقدام کرد، فرد میتواند به همسر خود در این کشور به هدف کار یا تحصیل ملحق شود.
یکی از جذاب ترین و بهترین ویزاهای توریستی کانادا، ویزای مولتی است. این ویزا به فرد اجازه می دهد که تا مدت زمان انقضای پاسپورت به راحتی و بدون محدودیت به کانادا در رفتوآمد باشد. فرد متقاضی ویزای کانادا هر بار میتواند تا شش ماه در کشور کانادا اقامت کند. به ویزای مولتی کانادا، ویزای پنج ساله یا ویزای چندگانه هم گفته می شود.
برای ویزای سرمایه گذاری مهم ترین گزینه داشتن حداقل ۸۰۰ هزار دلار کانادا است که بهعنوان سرمایه وارد کانادا میشود. در این نوع ویزا متقاضی تعهد میدهد که حداقل نیمی از این مبلغ یعنی ۴۰۰ هزار دلار را در کشور کانادا سرمایه گذاری کند و کشور کانادا نیز متعهد میشود پس از ۵ سال سرمایه سرمایهگذار را به او برگرداند. توجه کنید که در این نوع ویزا پس از دریافت اقامت دائم کانادا شما ملزم به راه اندازی کسبوکار نیستید.
برای دریافت ویزای کاری کانادایی شما باید تمکن مالی حدود ۴۹۲ میلیون برای هر نفر داشته باشید و گردش مالی ۳ تا ۶ ماه اخیر را ارائه دهید. در حقیقت شما باید بتوانید تا یک سال هزینه های زندگی خود را بدون حقوق دریافتی احتمالی تأمین کنید در غیراین صورت ویزا صادر نمیشود.
در این نوع ویزای کانادا حتماً باید دعوتنامه شغلی داشته باشید و این دعوت نامه از سمت یک کارفرما از کانادا ارائه شود؛ توجه کنید که برای بعضی از مشاغل در کانادا شما نیاز به ارائه مدرک LMIA دارید.
در ویزای کاری کانادا شما با داشتن ۲۵ تا ۴۰ سال شانس بیشتری برای دریافت ویزا دارید و از نظر زبانی باید حداقل نمره 6.5 آیلتس را داشته باشید.
برای صدور ویزای کاری پس از درخواست و انجام مراحل انگشت نگاری حداقل ۹ هفته کاری زمان نیاز است تا پاسخ را دریافت کنید. درباره هزینه نیز ۸۵ دلار برای انگشت نگاری و ۱۵۵ دلار برای هزینه برای ویزا نیاز دارید.
این نوع ویزای کانادایی برای افرادی صادر میشود که حداقل ۳۰۰ هزار دلار آمریکایی سرمایهدارند تا شغلی را در کانادا راه اندازی کنند. آنها تعهد میدهند که حداقل یکسوم از سرمایه خود را در کانادا برای یکی از انواع مشاغل صرف کنند و کارآفرینی انجام دهند. در ویزای راه اندازی یا کارآفرینی شما پس از دریافت اقامت دائم نیز موظف هستید که حتماً کسبوکاری را راهاندازی کنید.
وقتی کسی به کانادا مهاجرت میکند و اقامت دائم میگیرد میتواند همسر و یا فرزندان خود را به کانادا ببرد. برای این کار باید ویزای حمایت از خانواده بگیرد تا خانواده خود را برای همیشه به کانادا ببرد.
ویزای مراقبتی یا ویزای LCP نوعی از ویزا است که به افراد واجد شرایط داده میشود تا بهعنوان پرستار و حامی افراد مسن، معلول و حتی کودکان وارد خاک کشور کانادا شوند؛ این افراد در کانادا در خانه های خصوصی زندگی میکنند.
در ویزاهای اکسپرس اینتری خارجیان براساس مهارت هایی که دارند اقدام به اخذ ویزا در کشور کانادا میکنند. این نوع ویزا را برنامه های مختلف کانادا شامل برنامههای نامزدی استانی، کارکنان ماهر فدرال و معاملات ماهر فدرال اجرایی میکند. در برنامههای نامزدی استانی افرادی بهعنوان کارگر با مهارتهای پایین پذیرش میشوند اما در برنامه های معاملات ماهر و کارکنان ماهر افراد حرفه ای با مهارتهای بالا پذیرش میشوند
زمان صدور ویزای کانادا در واقع زمان تعیین شده و مشخصی ندارد. بهطورکلی مدت زمان بررسی ویزای کانادا توسط افسر مهاجرت ۱۲۱ روز کاری طول میکشد. واقعیت این است که این یک رقم تقریبی است. بسیار پیش آمده که فرم درخواست افراد متقاضیان مهاجرت به کانادا در عرض دو هفته پاسخ داده شده و افراد با سرعت ویزا شدهاند؛ و برخی دیگر پس از یک سال انتظار هنوز درخواست آنها برای ویزا شدن در سفارت کانادا بلاتکلیف باقی مانده است. امّا چه عواملی بر صدور ویزای کانادا و مدت زمان آن تاثیر میگذارند؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که دو عامل بسیار مهم نقش تعیینکننده در زمان صدور ویزای کانادا و قبول یا ریجکت شدن آن دارند:
واضح است که فرم درخواست ویزا باید با دقت و شفافیت هرچه تمامتر نوشته شود. درصورت مشاهده هرگونه تناقض در اطلاعات و موارد ذکر شده در درخواستها برای افسر مهاجرت جای تردیدی باقی نمیماند که درخواست ویزا را ریجکت کند. در نهایت هم این افسر مهاجرت است که تعیین میکند درخواست متقاضی مهاجرت به کانادا ویزا شود یا خیر، و یا مدت زمان ویزا چه مقدار باشد. بنابراین بهتر است که افراد متقاضی مهاجرت به کانادا با کمک مشاورین و متخصصین حوزه مهاجرت فرم درخواست ویزا را پر کرده و همه مدارک را به صورت شفاف در فرم درخواست قید کند.
اکنون سوالی که ممکن است ذهن بسیاری از متقاضیان مهاجرت را مشغول کند این است که آیا عواملی میتوانند بر کاهش مدت زمان صدور ویزای کانادا تاثیر بگذارند؟ در پاسخ باید گفت که مدت زمان صدور ویزای کانادا تنها به روش پر کردن فرم درخواست ویزا و افسر مهاجرت بستگی دارد. اما تجربه ثابت کرده که یک دعوتنامه و متن نوشته شده در آن میتواند در برخی مواقع افسر مهاجرت را مجاب به تسریع روند اعطای ویزا کند. به عنوان مثال ممکن است فردی در کانادا بیمار باشد و بخواهد فرزند خود را از کشور دیگری ملاقات کند. بنابراین دعوتنامهای را با متن آن برای سفارت کانادا ارسال میکند که میتواند افسر مهاجرت را به اعطای سریع ویزا توجیه کند. احتمال اینکه دعوتنامه بتواند بر روند اعطای ویزا تاثیر بگذارد خیلی کم است و در مواقع بسیار خاصی انجام میگیرد.
پس از این که فرد برای ویزای کانادا اقدام کرد باید مدت زمانی منتظر جواب سفارت کانادا باشد. فرد میتواند به صورت آنلاین به سایت رسمی سفارت کانادا وارد شده و پس از وارد کردن تاریخ تولد میلادی و شماره پیگیری، میتواند در جریان آخرین تغییرات مربوط به ویزای کانادا قرار بگیرد. این روش پیگیری ویزای کانادا بسیار آسانتر و بهتر از روش دریافت ایمیل است. چرا که بعضاً دیده شده فرد بسیار دیر متوجه ایمیل سفارت کانادا میشود و یا اینکه ایمیل ارسالی در قسمت (Spam) قرار گرفته و متقاضی هرگز متوجه آن نمیشود. بنابراین بهترین راه این است که فرد هر چند وقت یکبار سایت رسمی سفارت کانادا را برای پیگیری ویزای خود بررسی کند. داشتن یک وکیل از موسسه مهاجرتی معتبر، میتواند نگرانیهای شما را از بابت انجام مراحل و پیگیری صدور ویزای کانادا برطرف کند.
بزرگترین کابوس یک متقاضی مهاجرت به کانادا چه برای تحصیل، کار یا سرمایهگذاری این است که با ریجکت شدن ویزای خود مواجه شود. این امر زمانی آزاردهنده و ناراحتکنندهتر میشود که فرد برای دریافت این ویزای کانادا زمان و هزینه زیادی را متقبل شده باشد. درصورت ریجکت شدن ویزای کانادا هزینههایی که فرد پرداخت کرده به وی عودت نمیشود. اما چه عواملی باعث ریجکت شدن ویزای کانادا میشود؟ در ادامه به بعضی از مواردی که منجر به رد شدن ویزای کانادا میشوند اشاره خواهد شد.
همه موارد ذکر شده به همراه عدم داشتن آگاهی و دانش کافی برای چگونگی اخذ ویزای کانادا منجر به هدر رفت تلاشها و هزینههای فرد متقاضی میشود.
اکنون این سوال ممکن است پیش بیاید که اگر ویزای کانادا ریجکت شود چه باید کرد؟ در پاسخ باید گفت که اتفاقی که نباید بیفتد افتاده است و بهتر است به دنبال راه چاره بود. امکان اعتراض به ریجکت شدن ویزای کانادا بسیار سخت است و فرد متقاضی مهاجرت به کانادا باید از طریق دادگاه فدرال اقدام به این عمل کند. درصورتی که دادگاه فدرال با اعتراض فرد متقاضی موافقت کند، افسر دیگری را برای بررسی پرونده ویزا انتخاب میکند و باز هم احتمال اینکه افسر جدید مجددا ویزا را ریجکت کند، وجود دارد. ضمن اینکه مدت زمان رسیدگی به اعتراض فرد برای ویزای کانادا در دادگاه فدرال جدا از اینکه بسیار هزینهبر است، بین سه الی شش ماه نیز زمان میبرد. بنابراین منطقی این است که فرد به جای هزینه کردن برای اعتراض به دادگاه فدرال، اقدام به بررسی دلیل ریجکتی ویزا کرده و آن را برای درخواست جدید اصلاح نماید. اینگونه احتمال قبول شدن ویزای کانادا نیز افزایش پیدا میکند.
همانگونه که در این مقاله نیز خواندید کشور کانادا انواعی از ویزا را دارد که بطور کامل در این مقاله توضیح داده شده است .کشور کانادا ازنظر مهاجرپذیری بسیار فعال میباشد و مردم کانادا اعتقاد دارند که پذیرش مهاجران در رشد این کشور کمک بسزایی میکند. به همین دلیل برای مهاجرت به کانادا روش های مختلفی تعیین کرده اند. شما نیز میتوانید با پرکردن فرم ارزیابی داخل این مقاله از کارشناسان مجرب موسسه مهاجرتی هرمس اپلای مشاوره رایگان دریافت کنید.
اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.
ویزای کانادا به مدت محدود صادر میشه؟
سلام وقتتون بخیر .
بستگی داره برای چه تایپ ویزایی اقدام میکنید . اگر از طریق اکسپرس اینتری اقدام کنید با اقامت دائم وارد کانادا میشوید
برای دریافت ویزای کانادا باید پول زیادی داشت؟
سلام وقتتون بخیر .
نه بستگی به شرایط شما داره و این که از چه طریقی اقدام میکنید .
مرسی از سات خوب هرمس اپلای که اطلاعات مفید زیادی رو با مخاطبان و علاقه مندان به مهاجرت به اشتراک میزاره و دید خوبی برای مهاجرت میده.
سلام وقتتون بخیر .
ممنون از توجه و دقت نظر شما .
رضایت شما کاربر محترم باعث افتخار ماست .