مهاجرت از ترکیه به آلمان مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. با توجه به شرایط فعلی و نابسامانی شرایط نوبتدهی سفارت آلمان در ایران، اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید، میتوانید از طریق یک کشور ثالث مانند ترکیه اقدام کنید و در عرض شش ماه وارد کشور آلمان شوید. برای مهاجرت از ترکیه به آلمان کافی است ۶ ماه در کشور ترکیه اقامت داشته باشید تا بتوانید از خدمات سفارت آلمان در ترکیه بهرهمند شوید. به این ترتیب میتوانید پس از گذشت تنها یک ماه از تاریخ مصاحبه، ویزای خود را دریافت کنید.
مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت
بنابر قوانین اقامتی و مهاجرتی، کسی که بیش از ۶ ماه در هر کشوری اقامت داشته باشد میتواند میتواند از طریق همان کشور برای کشور سوم تقاضای دریافت وقت مصاحبه نماید و پرونده تشکیل دهد. یکی از بهترین کشورهای واسطه برای اخذ ویزای آلمان، کشور ترکیه است. برای انجام این کار باید ۶ ماه به صورت مستمر و بدون خروج از کشور در ترکیه اقامت داشته باشید تا بتوانید برای دریافت وقت مصاحبه، درخواست ارائه دهید. با این حال، درخواست کسانی با ویزای توریستی وارد ترکیه شدهاند یا مدت اقامت آنها کمتر از ۶ ماه بوده است، بدون بررسی رد میشود.
کشور آلمان صاحب یکی از بزرگترین و با ثباتترین نظامهای اقتصادی و آموزشی در دنیا است. به همین دلیل، اخذ اقامت دائم آلمان به یکی از محبوبترین اهداف مهاجرتی در جهان تبدیل شده است. مهاجرت به آلمان از طریق ترکیه، طی سالهای اخیر به یکی از بهترین روشهای مهاجرتی برای ایرانیان تبدیل شده است که مزایای بسیاری به همراه دارد:
وقتی از طریق ترکیه برای مهاجرت به آلمان اقدام میکنید، دیگر نیاز نیست ماهها در صف انتظار دریافت وقت مصاحبه کشور آلمان بمانید. با اقامت در کشور ترکیه به مدت ۶ ماه و یادگیری زبان آلمانی در این کشور، میتوانید تنها ۳ ماه پس از ارائه درخواست، ویزای کشور آلمان را دریافت کنید.
هزینههای زندگی در ترکیه و تحصیل زبان آلمانی در این کشور، بسیار پایین است. علاوه بر این، هزینه رفت و آمد به ترکیه نیز نسبتا کم است. به همین دلیل، کشور ترکیه برای کسانی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، به خصوص برای ایرانیان، گزینه بسیار مناسبی محسوب میشود.
به دلیل استقبال زیاد متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به آلمان، شرایط دریافت ویزای این کشور در ایران به شدت رقابتی شده است. به همین دلیل کسانی که قصد دارند از طریق ایران به آلمان مهاجرت کنند، باید مدرک ب۲ زبان آلمانی دریافت کنند. اما برای کسانی که از ترکیه به عنوان کشور واسطه برای مهاجرت به آلمان استفاده میکنند، تنها به مدرک زبان ب۱ نیاز دارند.
سفارت آلمان در ایران هر ساله با هدف حفظ ترکیب جمعیتی، با درخواست تعداد محدودی از متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای آلمان موافقت میکند. بنابراین، با افزایش تقاضا و قیمت ارز، دریافت ویزای آلمان از طریق سفارت این کشور در ایران، به فرآیندی رقابتی تبدیل شده است. اما این گونه سختگیریها برای دریافت ویزای آلمان از طریق ترکیه وجود ندارد.
با دریافت وقت سفارت آلمان از طریق ترکیه، میتوانید صف طولانی سفارت آلمان در ایران را دور بزنید. آلمان یکی از مقصدهای محبوب کسانی است که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های خارجی را دارند، اما صف طولانی سفارت این کشور در ایران، مشکلات زیادی را برای متقاضیان ایرانی تحصیل در دانشگاههای آلمان به وجود آورده است. این مشکل به خصوص برای کسانی که برای خروج از کشور محدودیت زمانی دارند و نیز کسانی که تا زمان مشخص شدن وضعیت مهاجرت خود مشمول خدمت سربازی میشوند، مشکلات فراوانی ایجاد کرده است.
طولانی شدن زمان پاسخگویی حتی برای کسانی که محدودیت زمانی ندارند نیز کلافه کننده است و امکان برنامهریزی را تقریبا غیرممکن میکند. وقت مصاحبه برای متقاضیان اخذ ویزای آلمان در ایران، ممکن است بین ۶ ماه تا دو سال بعد از ارائه درخواست، طول بکشد.
یکی از بهترین و کم هزینهترین روشهای اخذ وقت فوری از سفارت آلمان برای متقاضیان ایرانی، اقدام کردن از طریق کشور ترکیه است. به این ترتیب متقاضیان میتوانند با خیال راحت به آموزش زبان آلمانی بپردازند و پس از ۶ ماه وقت مصاحبه فوری سفارت آلمان را دریافت کنید.
کسانی که قصد دارند از طریق ترکیه برای مهاجرت به کشور آلمان اقدام کنند، باید چند مرحله ساده اما مهم را پشت سر بگذارند. در صورتی که این مراحل به درستی انجام شوند، مهاجرت به آلمان از ترکیه به کاری ساده و پیش پا افتاده تبدیل میشود:
مهاجرت یک امر تخصصی محسوب میشود و به همین دلیل برای تمام کسانی که قصد دارند به هر دلیلی یا به هر روشی ویزای کشور دیگری را دریافت کنند و به کشور مورد نظر خود مهاجرت کنند، ابتدا باید با متخصصین امر مهاجرت مشورت کنند. در این صورت، شرایط متقاضی به صورت دقیق مورد بررسی قرار میگیرد تا بهترین اقدام ممکن برای اخذ ویزای آلمان از طریق کشور ترکیه انجام شود. همچنین، به این ترتیب متقاضی از نحوه انجام کار، شرایط موجود و موارد مورد نیاز مطلع میشود.
در این مرحله، مدارک مورد نیاز برای مهاجرت از ترکیه به آلمان تکمیل میشوند و اقدامات لازم برای ترجمه یا تایید مدارک مورد نیاز انجام میشود. در همین حین، متقاضیان میتوانند نسبت به انتخاب محل سکونت خود در ترکیه اقدام کنند.
همانطور که پیش از این نیز گفته شد، لازمه مهاجرت از ترکیه به آلمان، اقامت در ترکیه به مدت حداقل ۶ ماه است. بنابراین متقاضیان دریافت ویزای آلمان از طریق ترکیه، پس از تکمیل کردن مدارک خود باید به کشور ترکیه سفر کنند و در خانه، هتل، مسافرخانه یا هر محل سکونتی که از پیش انتخاب کردهاند، اقامت کنند. در طول اقامت در کشور ترکیه، متقاضی میتواند نسبت به دریافت مدرک زبان آلمانی اقدام کند.
متقاضی مهاجرت از ترکیه به آلمان، نهایتا تا سه یا چهار ماه پس از ورود به کشور ترکیه، باید نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان اقدام کند. با استفاده از خدمات مشاوره تخصصی، میتوانید انجام این گونه کارها را به نماینده خود محول کنید.
با توجه به برنامهریزی دقیق در مورد اخذ زمان مصاحبه از سفارت آلمان در ترکیه، متقاضیان مهاجرت از ترکیه به آلمان میتوانند پس از ۶ ماه اقامت در کشور ترکیه، درخواست خود را مبنی بر اخذ ویزای آلمان، به سفارت این کشور در ترکیه ارائه دهند. همچنین، در صورت استخدام وکیل مهاجرت به آلمان، میتوانید در مورد شیوه جواب دادن به سوالات مطرح شده در مصاحبه از وکیل خود پرس و جو کنید و آمادگی لازم برای شرکت در مصاحبه سفارت را به دست آورید.
در صورت کامل بودن مدارک ارائه شده به سفارت آلمان، معمولا یک ماه و نیم تا سه ماه پس از انجام مصاحبه، نتیجه تصمیمگیری به متقاضی اعلام خواهد شد. با این حال، در طول این مدت ممکن است از متقاضی درخواست شود مدارک دیگری را نیز به سفارت آلمان در ترکیه ارائه دهد.
پس از اتمام این مراحل، متقاضی میتواند با دریافت بلیط، به مقصد آلمان پرواز کند. کسانی که ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کردهاند میتوانند پس از ورود به این کشور، نسبت به ثبتنام در دانشگاه مورد نظر و رزرو خوابگاه اقدام کنند.
برای مهاجرت از ترکیه به آلمان، متقاضیان موظف به ارائه مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به این کشور هستند. ارائه دادن این مدارک کار چندان دشواری نیست. از جمله مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان از طریق ترکیه، میتوان به این موارد اشاره کرد:
• مدارک شناسایی مانند شناسنامه، عقدنامه، پاسپورت و غیره
• مدارک مربوط به اموال و داراییها
• سوابق شغلی
• سوابق تحصیلی
• گواهی سوء پیشینه
• آزمایشات پزشکی مورد نیاز
کیفیت بالای تحصیل در آلمان، باعث شده سالانه متقاضیان زیادی از سرتاسر جهان برای ادامه تحصیل به این کشور مهاجرت کنند. با این حال، اخذ مجوز تحصیل در آلمان از طریق سفارت آلمان در ایران، کار بسیار وقتگیری است و برنامهریزی درستی ندارد. به همین دلیل، یکی از بهترین روشهای اخذ مجوز تحصیل در آلمان این است که از طریق یک کشور ثالث مثل ترکیه اقدام کنید.
چنانچه گفته شد، اخذ ویزای تحصیلی آلمان از طریق سفارت این کشور در ایران ممکن است مدت زیادی به طول بیانجامد. این مسئله برای کسانی که محدودیت زمانی دارند، مشکلات بزرگی را رقم خواهد زد. اما با اقدام از طریق سفارت آلمان در ترکیه، میتوان صف طولانی سفارت آلمان در ایران را دور زد. از جمله مزایای مهاجرت از این طریق، علاوه بر کوتاه شدن زمان مورد نیاز برای تکمیل فرایند مهاجرت، میتوان به مواردی از جمله یالا رفتن شانس اخذ ویزای دانشجویی آلمان و هزینههای پایین زندگی در ترکیه اشاره کرد.
متقاضیانی که قصد دارند از طریق سفارت آلمان در کشور ترکیه نسبت به اخذ ویزای دانشجویی آلمان و مهاجرت به این کشور اقدام کنند، باید مراحل مشخصی را پشت سر بگذارند. از جمله این مراحل میتوان به این موارد اشاره کرد:
• بررسی شرایط و مدارک متقاضی: ابتدا باید مدارک ارائه شده توسط متقاضی، در سفارت آلمان بررسی شوند تا نسبت به ارائه ویزا به متقاضی، تصمیمگیری شود
• اقامت ۶ ماهه در کشور ترکیه: درست مثل سایر متقاضیان مهاجرت از ترکیه به آلمان، متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان از طریق ترکیه نیز باید حداقل به مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند
• اخذ وقت سفارت آلمان پس از ۶ ماه اقامت در ترکیه: متقاضیانی که حداقل ۶ ماه در ترکیه اقامت داشتهاند و از این کشور خارج نشدهاند، میتوانند نسبت به دریافت وقت سفارت آلمان در ترکیه اقدام کنند
• اخذ ویزا و آغاز تحصیل در آلمان: پس از اخذ ویزای آلمان از طریق سفارت این کشور در ترکیه، میتوانید به آلمان سفر کرده و اقدامات لازم برای ثبتنام در دانشگاههای این کشور را انجام دهید
با توجه به رقابتی شدن فرآیند اخذ ویزای تحصیلی آلمان در ایران، دولت آلمان تنها با تقاضای کسانی موافقت میکند که معدل بالایی داشته باشند و اختلاف سنی زیادی با سایر دانشجویان نداشته باشند. بنابراین، شانس اخذ ویزای تحصیلی آلمان از طریق سفارت این کشور در ایران، برای متقاضیانی که از این شرایط برخوردار هستند، بیشتر است.
خوشبختانه در صورت اقدام برای اخذ مجوز تحصیل در آلمان از طریق کشور ترکیه، با چنین مشکلی مواجه نخواهید شد. زیرا تقاضای مهاجرت تحصیلی ب آلمان در کشور ترکیه، خیلی کمتر از ایران است و در نتیجه، سفارت آلمان در ترکیه کمتر نسبت به این موضوع سختگیری میکند.
کلاسهای زبان آلمانی در ترکیه به صورت فشرده برگزار میشوند و شامل دورههای A1، A2 و B1 میشوند و طول برگزاری این دورهها 2 ماه است. همچنین، برنامه آموزش زبان آلمانی در کشور ترکیه تقریبا 4 روز در هفته برگزار میشود. متقاضیان آموزش و اخذ مدرک زبان آلمانی در ترکیه میتوانند در کلاهای آموزشی ارائه شده در شهر استانبول شرکت کنند و به سادگی مدرک B1 زبان المانی را دریافت کنند.
لازم به ذکر است که با توجه به تغییر مداوم قوانین مهاجرتی و روابط سیاسی سایر کشورها با ایران، بهترین زمان برای اقدام کردن نسبت به اخذ ویزای آلمان از طریق کشور ترکیه، زمانی است که تمام مدارک داوطلب برای خارج از کشور آماده باشند.
آلمان یکی از پیشرفتهترین کشورها در حوزه کاری است؛ به همین علت بسیاری از افراد به دنبال دریافت ویزای کاری مربوطه هستند. افرادی که به کار در کشورهای اروپایی علاقه دارند، میتوانند آلمان را بهعنوان یکی از اولویتهای خود بررسی کنید. مهاجرت از ترکیه به آلمان با کمک ویزای کاری نیاز به شرایط خاص دارد. افراد متقاضی در ابتدا با ارائه مدارک میتوانند اقامتی به مدت یک سال را در کشور ترکیه دریافت کنند.
سپس باید مدارک و درخواست کار در کشور آلمان را به سفارت مربوطه ارسال کنند. سفارت بررسیهای لازم را انجام میدهد و در نهایت درخواست متقاضی قبول یا رد خواهد شد. از مهمترین مدارک این کار میتوانیم به ارائه سابقه کاری، ارائه مدارک تحصیلی مرتبط، ارائه مدارک فنی معتبر و… اشاره داشته باشیم.
یکی از اصلیترین سؤالات در این راستا نحوه دریافت اقامت یکساله کشور ترکیه است. روشهای مختلفی وجود دارند که شما میتوانید به این اقامت دست پیدا کنید. از ایدهآلترین راهها میتوانیم به خرید ملک اشاره کنیم. برای خرید ملک نیاز به ارائه مدارک مختلفی خواهید داشت؛ از جمله:
گاهی اوقات پیش آمده است درخواست مهاجرت از ترکیه به آلمان توسط دولت کشور مقصد با ریجکت مواجه شود. بهطورکلی عوامل مختلفی به چشم میخورند که میتوانند در ردشدن درخواست شما اثرگذار باشند. بهعنوانمثال این احتمال وجود دارد فرم درخواست مهاجرت را بهصورت کامل پر نکرده باشید. همچنین عدم امضای فرم مربوطه نیز منجر به رد درخواست شما خواهد شد. گذرنامهای که شما ارائه میدهید، باید حداقل دارای اعتبار سهماهه باشد؛ در غیر این صورت با درخواست صدور ویزای شما موافقت نخواهد شد.
همانطور که میدانید عکسی که به سفارت ارائه میدهید، حتماً باید جدید باشد. بهعنوان نمونه اگر عکسی که ضمیمه مدارکتان کردهاید برای 12 ماه پیش بوده باشد، در آن صورت درخواست ویزای شما رد خواهد شد. همچنین حداقل تعداد صفحات خالی پاسپورت شما باید دو عدد باشد. اگر حتی یک مورد از این شرایط را رعایت نکرده باشید، دولت کشور آلمان با درخواست شما مبنی بر مهاجرت از ترکیه موافقت نخواهد کرد؛ ازاینرو وقت کافی را بهمنظور تکمیل این مدارک اختصاص دهید.
چنانچه گفته شد، مهاجرت از ترکیه به آلمان نسبت به اقدام از طریق سفارت آلمان در ایران بسیار سادهتر است و با پیچیدگیها و سختگیریهای کمتری همراه است. با این حال نباید فراموش کنید که اخذ ویزای مهاجرتی یک کار تخصصی محسوب میشود. پس برای کسب بهترین نتیجه ممکن، بهتر است از راهنماییها و خدمات تخصصی ارائه شده توسط شرکتهای مهاجرتی معتبر استفاده کنید. به این ترتیب بدون کمترین دغدغهای میتوانید به برنامهریزی مقدمات سفر خود بپردازید.
اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.
با سلام و عرض ادب
برای وقت سفارت آلمان و اخذ ویزای تحصیل در کالج آیا مدرک قبولی در یوس هم لازمه؟ یا مدرک پذیرش دانشگاه کافیه؟
من پسری ۱۹ ساله ام که در دانشگاه دولتی ترکیه بدون آزمون یوس و با شرط معدل کامپیوتر می خونم
ممنون میشم پاسخ بدین 🙏
سلام محمد عزیز وقتتون بخیر
میتونید از طریق قانون انتقال دانشجو در آلمان و ترکیه اقدام کنید.
سلام.
آیا بعد از بستن قرارداد اوسبیلدونگ با کارفرمای آلمانی بازم از طریق ایران طول خواهد کشید یا این با تحصیلی فرق داره ؟
سلام روزتون بخیر
اگر قراردادتون منعقد شده باشه و پروندتون تکمیل شده باشه تاییدیات لازم گرفته شده باشه مدت زیادی زمان بر نیست.
اگه تو ایران برای وقت سفارت آلمان اقدام کنیم خیلی طول میکشه؟
سلام وقتتون بخیر
خیر بستگی داره که برای چه تایپ ویزایی اقدام میکنید .
سلام وقت بخیر
اگر کسی پاسپورت ترکیه داشته باشه ولی ساکن ایران باشه برای گرفتن ویزای تحصیلی از آلمان از طریق سفارت آلمان در ترکیه باز هم باید ۶ ماه در ترکیه زندگی کرده باشه و یا داشتن پاسپورت کفایت میکنه ؟
سلام وقتتون بخیر .
نه داشتن پاسپورت کفایت میکنه و نیازی به اقامت 6 ماهه شما نداره.
ممتون بابت مقاله کاملتون . خسته نباشید
ممنون از توجه شما
سلام خسته نباشید
برای مهاجرت از ترکیه به آلمان هم نیاز به تمکن مالی داریم؟
سلام وقتتون بخیر .
بله اما بستگی داره که از چه روشی برای آلمان اقدام میکنید .
سلام . ممنون از پشتیبانی خوب هرمس اپلای. به نظرتون حداقل و حداکثر زمانی که طول میکشه تا بتونیم پروسه مهاجرت از ترکیه به آلمان رو طی کنیم چقدره؟؟؟؟؟؟؟
سلام وقتتون بخیر .
ممنون از لطف شما .
زمان مشخصی رو نمیشه اعلام کرد چرا که بستگی به سرعت سفارت آلمان در بررسی روند پرونده ها دارد . اما به طور کلی مهاجرت به آلمان از ترکیه روند بسیار سریعتری دارد و میتوانید راحتتر اقدام کنید .
سلام وقتتون بخیر.
من ترکیه زندگی میکنم میخواستم بدونم برای مهاجرت از ترکیه به آلمان داشتن مدرک b2 آلمانی کفایت میکنه ؟ و اینکه میتونم این مدرکو بعد از مهاجرت به آلمان، تو خود کشور آلمان به دست بیارم؟؟؟
کفایت میکنه و تو کشور آلمان هم میتونید به دست بیارید ولی با خرج هزینه بسیار بالا به دلیل بالا بودن هزینه های کلاس در آلمان
سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم که من و همسرم باهم میخوایم از ترکیه اقدام کنیم
من به تنهایی اگر بیام ترکیه شیش ماه بمونم بعد همسرم هم میتونه با من اقدام کنه و فقط برای وقت سفارت بیاد ؟
و اینکه من قرارداد کاری دارم از آلمان
و اگر همسرم نمیتونه این کارو بکنه امکانش هست من از اینجا اقدام کنم و همسرم از ایران؟
سلام برای مراجعه به سفارت آلمان باید شش ماه در ترکیه ساکن باشید به همراه همسرتون .
امکان دارد همسرتون از ایران نیز بتونن اقدام کنند ولی زمان مراجعه به سفارت شما متفاوت است
سلام خسته نباشید
آیا اگر موفق به اخذ بورسیه از دانشگاه های آلمان بشیم…باز هم نیاز به ارائه تمکن مالی هست؟
سلام وقتتون بخیر .
بله