مهاجرت برای رشته رادیولوژی مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. در میان تعداد بی شماری از انتخاب های شغلی، رادیوگرافی به دلیل ماهیت محافظه کارانه و کنترل شده آن اغلب نادیده گرفته می شود. از آنجایی که تعداد پرتونگاران هر ساله در حال کاهش است، تقاضا برای استخدام افراد متخصص در این رشته، در سراسر جهان افزایش پیدا کرده.
رادیولوژی یکی از زیرشاخه های رشته پزشکی است که در آن از تصویربرداری هسته ای برای تشخیص و درمان بیماری ها استفاده می شود. رادیولوژیست ها مسئول ارائه گزارش دقیق و جامع از تصویربرداری انجام شده برای پزشک مربوطه هستند.
در مقاله پیش رو شرایط مهاجرت برای رشته رادیولوژی، چه کاری و چه تحصیلی را در کشورهای پرتقاضا بررسی کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا آخر مقاله با ما همراه باشید.
مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت
قبل از اینکه به دنبال مهاجرت برای رشته رادیولوژی باشیم بهتر است اطلاعات مختصری در مورد این حرفه کسب کنیم.رادیولوژیست یا رادیوگراف که به طور رسمی به عنوان تکنسین تصویربرداری پزشکی یا RT شناخته می شود، اندام های داخلی بیمار را با ابزار تصویر برداری مخصوصی بررسی می کند و مشکلات احتمالی آن را تشخیص می دهد. متخصصان رادیولوژی آناتومی بدن را به طور کامل می شناسند و وجود هر توده یا بافت اضافی در بدن را تشخیص می دهند. تست های پزشکی مانند سی تی اسکن، ام آر آی و اشعه ایکس بخشی از رادیوگرافی هستند.
تمامی پرتونگاران پس از اخذ مدرک کاردانی و کارشناسی رادیوگرافی تحت آموزش های تخصصی قرار می گیرند.با افزایش مشکلات پزشکی در سراسر جهان، کشورهای بیشتری به دنبال استخدام افرادی با این تخصص هستند و شرایط مهاجرت برای رشته رادیولوژی روز به روز در حال بهبود است.
به طور کلی دو نوع رادیولوژیست داریم، رادیولوژیست تشخیصی که عمدتاً با استفاده از طیف وسیعی از تکنیک های تصویربرداری تشخیص می دهد که بیمار از نظر بالینی چه مشکلی دارد، رادیولوژیست مداخله ای که از طریق جراحی و ایجاد سوراخ کوچکی در بدن و هدایت ابزار تصویر برداری به داخل بدن متوجه مشکل بیمار می شود. در پاراگراف های بعدی لیستی از کشورهایی که می توانید در آن ها به عنوان رادیولوژیست به تحصیل و کار بپردازید آورده شده است.
همان طور که در پاراگراف قبل اشاره شد، رادیوگرافی تصاویری با کیفیت بالا تولید می کند که به تشخیص و درمان آسیب ها و بیماری ها کمک می نماید.تحصیل رادیولوژی در خارج از کشور برای دانشجویان کشورهای در حال توسعه مزیت های بسیاری دارد. شما می توانید از بهترین برنامه ها و تجهیزات پزشکی در جهان استفاده کنید و مهارت و دانش خود را در این زمینه ارتقا دهید. علاوه بر این با قرار گرفتن در جوامع بین المللی زندگی شما دستخوش تغییرات زیادی قرار می گیرد که در غیر این صورت نمی توانستید آن ها را تجربه کنید.
همچنین مهاجرت برای رشته رادیولوژی باعث می شود شما با موقعیت های شغلی متناسب و مختلفی در سراسر جهان روبرو شوید و آینده کاری خود را تضمین کنید. اما کشورهای مختلف دوره های تحصیلی متفاوتی را برای این رشته ارائه می دهند، بنابراین دانشجویان باید قبل از تصمیم گیری در مورد محل تحصیل، تحقیقات کاملی در مورد شرایط کار و تقاضا رشته رادیولوژی در کشور مورد نظر انجام دهند.
همان طور که گفته شد باتوجه به کمبود نیروی متخصص رادیوگراف امروزه فرصت های شغلی بسیاری برای افرادی با این مهارت در کشورهای مختلف وجود دارد. در ادامه لیستی از کشورهایی که مهاجرت برای رشته رادیولوژی به آن ها می تواند سود آور باشد، آورده شده است.
با افزایش جمعیت و در دسترس بودن تعداد کمی از رادیوگراف ها، امروزه استرالیا پذیرای پرتونگاران مجرب از سراسر جهان است. برای جمعیت وسیع 24 میلیون نفری این کشور تنها حدود 2000 رادیوگراف وجود دارد و این می تواند موقعیت خوبی برای مهاجرت رادیولوژیست ها باشد. یک فرد با تجربه در این رشته می تواند سالانه تا سقف 650000 دلار حقوق دریافت کند. اگر می خواهید برای کار به عنوان رادیولوژیست به استرالیا مهاجرت کنید، بهتر است به دنبال شغلی در سیدنی، کوئینزلند منطقه ای، گلد کوست، پرت، نیو ساوت ولز منطقه ای و تاسمانی باشید.
از آنجایی که انجام CT و MRI در محیط های خصوصی کانادا مجاز نیست، بخش های دولتی این کشور فرصت های شغلی بسیاری برای رادیوگراف های مشتاق و ماهر ایجاد کرده است. کانادا برای یک جمعیت تقریباً 37 میلیونی، تنها 2500 رادیولوژیست در بخش های دولتی استخدام می کند. کبک و انتاریو بهترین مکان هایی هستند که می توانید در آن ها به عنوان یک رادیولوژیست مشغول به کار شوید. شما می توانید تا 550000 دلار در کبک که یکی از پردرآمدترین مناطق این کشور است درآمد کسب کنید.
از آنجایی که این کشور به زیبایی و اقتصاد غنی خود معروف است، مهاجرت به سوئیس همیشه گزینه عاقلانه ای به شمار می آید. جالب تر اینکه مشاغل مربوط به رادیولوژی از جمله مشاغل پرتقاضا و پردرآمد در سوئیس محسوب می شوند.جنوا، زوریخ و برن بهترین مناطقی هستند که می توانید به عنوان رادیولوژیست در آن ها مشغول به کار شوید. میانگین درآمد یک رادیولوژیست در سوئیس به طور تقریبی 523000 دلار در سال است.
این مناطق به دلیل جمعیت روزافزون و عرضه کم، دائماً به دنبال متخصصین رادیوگرافی هستند. از آنجایی که پزشکان در انگلستان تحت NHS فعالیت می کنند، می توانید انتظار داشته باشید که حقوق استانداری دریافت کنید. تنوع مشاغل مربوط به رادیولوژی در این کشورها زیاد است و به راحتی می توانید موقعیت شغلی متناسب با تخصص و مهارت خود پیدا کنید. پس از استخدام نیز این فرصت را دارید تا به انجمن رادیوگرافان که یک باشگاه حرفه ای شناخته شده برای افراد متخصص در این زمینه است، بپیوندید. میانگین در آمد رادیولوژیست ها در انگلستان حدودا 137000 دلار و در ایرلند حدودا 200000 دلار در سال است.
حقوق اولیه اکثر پرتونگاران در نروژ حدود 2.7 میلیون NOK یا 310000 USD است که در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی بسیار بالا است. البته با کسب تجربه بیشتر، می توانید در مدت زمان کمتری حقوق و مزایای خود را دوبرابر کنید.
نروژ کشور گرانی است اما باتوجه به دستمزد بالایی که رادیوگراف ها در این کشور دریافت می کنند می توان به راحتی هزینه های زندگی را تامین کرد. اگر با سرمای هوا در تمام طول سال مشکلی ندارید، نروژ می تواند یک گزینه عالی برای مهاجرت شما باشد. یک رادیولوژیست در نروژ به طور متوسط می تواند 412000 دلار در سال درآمد داشته باشد.
این کشور نه تنها به دلیل ارائه حقوق بالا به متخصصین رادیولوژی، بلکه به خاطر محیط کار و تنوع موقعیت های شغلی موجود مشهور است. رادیوگراف ها به دلیل تقاضای زیاد که سال به سال در حال افزایش است، دستمزد گزافی دریافت می کنند. از آنجایی که ویزای کاری در این کشور محدودیت های بسیاری دارد و قوانین آن دائما در حال تغییر است، امروزه کار به عنوان رادیوگراف در ایالات متحده آمریکا برای اتباع خارجی کمی دشوار است؛ اما به هر حال غیر ممکن نیست.
شما می توانید با کمک گرفتن از موسسات کاریابی مجاز ویزای کاری این کشور دریافت کنید و به عنوان یک رادیولوژیست زندگی خوبی در آن داشته باشید.میانگین حقوق رادیولوژیست ها در ایالات متحده تقریبا در حدود 420000 دلار است.
پزشکان و افراد متخصص در زیرشاخه های پزشکی مانند رادیولوژی از پردرآمدترین مشاغل در آلمان هستند.عامل اصلی تعیین کننده حقوق در آلمان میزان تجربه و مهارت فرد استخدام شده است. به عبارت دیگر هر چه باتجربه تر باشید حقوق و مزایای دریافتی شما نیز به همان میزان افزایش پیدا می کند.میانگین درآمد رادیولوژیست ها در آلمان تقریبا در حدود 255000 دلار است.
البته به غیر از موارد نام برده شده کشورهای دیگری نیز وجود دارند که به متخصصین رادیولوژی حقوق و مزایای بسیاری پرداخت می کنند. این کشورها عبارتند: فرانسه، نیوزلند، هلند و … .شما می توانید با توجه به شرایط و علایق خود کشور مناسبی را انتخاب کنید.
دریافت ویزای کاری تنها راه مهاجرت برای رشته رادیولوژی نیست. علاقه مندان به این حرفه می توانند با تحصیل در دانشگاه های معتبر سراسر دنیا نیز به عنوان یک رادیولوژیست موفق در بهترین مراکز درمانی دنیا مشغول به کار شوند.در این قسمت از مقاله شما را با 5 کشور برتر و دانشگاه های معتبر آن ها، برای مهاجرت تحصیلی در رشته رادیولوژی آشنا می کنیم.
کمبود رادیولوژیست در ایالات متحده، مراقبت های بیمارستانی و ارائه خدمات را در برخی مناطق تحت تاثیر قرار داده است. به همین دلیل، تقاضا برای استخدام رادیولوژیست در ایالات متحده روز به روز در حال افزایش است. بنابراین می توان گفت مهاجرت برای رشته رادیولوژی به این کشور انتخاب عاقلانه و آینده داری است. از جمله دانشگاه ها معتبر آمریکا برای تحصیل رادیولوژی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
متقاضیان مهاجرت برای رشته رادیولوژی می توانند به راحتی از دانشگاه های معتبر هلندی درخواست پذیرش کنند.متفاوت بودن آموزش پزشکی در هلند نسبت به سایر کشورها باعث شده هلند به یکی از مقاصد اصلی تحصیل در رشته رادیولوژی، پزشکی بالینی و تصویربرداری پزشکی تبدیل شود. دوره های تحصیل در این کشور علاوه بر زبان هلندی، به زبان انگلیسی نیز ارائه می شوند. اما به هر حال برای زندگی و کار در هلند باید به زبان رسمی آن مسلط باشید.
از طرفی دانشکده های پزشکی در سال آخر آموزش، پزشکان آینده را ملزم به کار در بیمارستان ها و مراکز درمانی این کشور می کنند، بنابراین می توان گفت تسلط به زبان هلندی اهمیت زیادی دارد. در زیر لیست دانشگاه های برتر برای تحصیل در رشته رادیولوژی، پزشکی بالینی و تصویربرداری پزشکی در هلند آمده است:
تحصیل در دانشگاه های آلمان مهاجرت برای رشته رادیولوژی را راحت تر می کند.دانشگاه های آلمان برای دانشجویان بین المللی کمک هزینه های تحصیلی بسیاری را در نظر گرفته اند و به این ترتیب امکان آموزش و زندگی آن ها را راحت تر می کنند. آلمان سرزمین پیشرفت فنی و توسعه علمی است. هر ساله هزاران دانشجوی بین المللی برای تکمیل تحصیلات عالی خود در رشته علوم زیستی و پزشکی به این کشور سرازیر می شوند و دلیل آن آموزش باکیفیت در سطح جهانی، شهریه پایین، امکانات رفاهی و اجتماعی بالا و ده ها مزیت دیگر است. به عبارت دیگر امروزه آلمان یکی از محبوب ترین مقاصد غیرانگلیسی تحصیل در رشته های مختلف پزشکی به ویژه رادیولوژی محسوب می شود. دریافت مدرک پزشکی از آلمان می تواند فرصت های اشتغال شما در سایر کشورها را نیز افزایش دهد و از نظر مالی برایتان سودمند باشد.
هیچ دانشکده پزشکی مستقلی در آلمان وجود ندارد، اما دانشگاه های معتبر جهانی با دانشکده های پزشکی درجه یکی در این کشور هستند که دوره های مختلف پزشکی همچون رادیولوژی و تصویربرداری پزشکی را ارائه می دهند.برترین دانشگاه های آلمان برای تحصیل در این رشته عبارتند از:
انگلستان به دلیل داشتن دانشگاه های معتبر و برجسته، با رتبه بندی و مشخصات علمی باکیفیت، در سطوح بین المللی شناخته شده است. بنابراین مهاجرت برای رشته رادیولوژی به آن می تواند مزیت های بسیاری داشته باشد.این کشور سابقه ای طولانی در استقبال از دانشجویان بین المللی دارد و مقصد محبوبی برای آن ها محسوب می شود. با تحصیل در دانشگاه های برتر انگلستان برای دوره های رادیولوژی، تصویربرداری پزشکی و پزشکی بالینی، می توانید آینده روشنی برای خود بسازید.پنج دانشگاه برتر انگلستان برای تحصیل در این رشته به شرح زیر است:
کانادا کشوری مهاجر پذیر است و امروزه مهاجرت برای رشته رادیولوژی در آن نیز نسبت به گذشته افزایش قابل توجهی داشته.دانشگاه های این کشور برای جذب دانشجویان بین المللی نخبه و با استعداد سخت گیری چندانی نمی کنند، بنابراین می توان با کمی سعی و تلاش از آن ها پذیرش گرفت.رفتار مناسب ساکنین با مهاجران، وجود رفاه و امکانات اجتماعی فراوان، آموزش باکیفیت، وجود فرصت های شغلی بسیار و … این کشور را به یکی از محبوب ترین مقاصد دانشجویان بین المللی تبدیل کرده است. از جمله برترین دانشگاه های کانادایی برای تحصیل در رشته رادیولوژی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
بعد از اتمام تحصیلات خود در کشورها و دانشگاه های معتبر نام برده شده می توانید برای ورود به بازار کار در کشور مورد نظر خود اقدام کنید. اکثر فارغ التحصیلان این رشته تمایل دارند فعالیت حرفه ای خود را از همان مرکزی که دوره کارآموزی خود را در آن طی کرده اند شروع کنند.
در مقاله پیش رو شرایط مهاجرت برای رشته رادیولوژی از طریق ویزای تحصیلی و کاری را بررسی کردیم.همانطور که گفته شد خوشبختانه امروزه موقعیت های شغلی بسیاری برای متخصصین این رشته وجود دارد. کشورهای برتر اروپایی و امریکایی همواره در صدد استخدام رادیولوژیست ها از سراسر دنیا هستند و حقوق و مزایای خوبی برای آن ها در نظر گرفته اند.
اگر برای تحصیل یا کار در این رشته، در خارج از کشور به کمک و راهنمایی بیشتری احتیاج دارید می توانید با مشاورین و وکلای مهاجرتی هرمس اپلای در ارتباط باشید.همکاران ما با بررسی شرایط شما به صورت کاملا رایگان، بهترین گزینه های موجود را به شما پیشنهاد می کنند.برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت برای رشته رادیولوژی با ما در ارتباط باشید.
اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.
سلام من دارای مدرک کاردانی رادیولوژی با ۱۵ سال سابقه و ۳۶ سال سن هستم، آیا می توانم برای تحصیل در کارشناسی رادیولوژی مهاجرت کنم؟
سلام اگر گپ تحصیلی که دارین قابل بررسی هست بله میتونید اقدام کنید باید زبان بخونید
سلام.اینجانب حیدر امراللهی بیوکی هستم کارشناس رادیولوژی ۴۷ساله.حدود ۱۴سال سابقه کاردولتی دارم.خانواده ۵نفره.
سوال ۱) برای گرفتن ویزای کار برای کشور انگلیس یا سوییس یا هلند سطح زبان باید به چه میزان باشد؟(آیلتس یا تافل؟هرکدام ؟)
سوال۲) کدام کشور اروپایی برای شغل رادیولوژی ویزای جستجوی کار میدهد؟به چه مدتی اجازه جستجو میدهد؟
۳)در چه سایتهایی میتوان جاب آفر پیدا کرد؟
۴)آیا رادیو گرافی دندان و فک وصورت هم در این کشورهای اروپایی بصورت خصوصی ودر مطب های دندانپزشکی یافت نمی شود؟یا فقط در بیمارستان های دولتی و.. میشود کار پیدا کرد؟
شما برای مهاجرت کاری ریسک سنی دارید و این مورد را باید بپذیرید تا بقیه موضوعات توضیح داده شود.
برای مورد ۳ نیز باید سرچ کنید ولی این آفر ها شمارو به ویزا نمیرسونن